0
Fudbal

NEKI NOVI ‘PANCERI’: Joakim Lev ‘precrtao’ trojicu standardnih igrača pred duel sa Srbijom

Objavljeno: 05.03.19 u 17:12

Selektor fudbalske reprezentacije Nemačke objavio je imena trojice standardnih fudbalera te selekcije koje neće pozvati za sledeće okupljanje.

Posle velikog i bolnog kraha na Mondijalu u Rusiji, došlo je vreme za ‘rez’ u selekciji ‘Elfa’, a njega je danas potvrdio i selektor Joakim Lev.

Popularni ‘Jogi’ je u zvaničnom saopštenju za sajt Saveza potvrdio za za tu reprezentaciju više neće igrati trojka iz redova Bajern Minhena – Mats Humels, Džerom Boateng i Tomas Miler.

Bilo je priče da pozvan neće biti ni Manuel Nojer, ali će on ipak nastaviti da brani gol ‘pancera’.

– Uveren sam da je ovo pravi korak. Mladi igrači sada moraju da se dokažu – poručio je Joakim Lev i dodao:

– Ova godina će biti nova za nacionalni tim Nemačke. Bilo mi je važno da objasnim sve igračima i trenerima Bajerna. Zahvalio sam im se na mnogim neverovatnim i uspešnim zajedničkim godinama, ali u kvalifikacijama za EURO 2020 želimo da osvežimo krv reprezentacije. Mladi igrači moraju da dobiju prostor i preuzima punu odgovornost.

Dakle, ova trojka sigurno neće biti na spisku u prvom krugu kvalifikacija za EURO 2020. godine, tačnije, za predstojeća dva meča, prijateljski protiv Srbije 20. marta u Volfzburgu i prvi kvalifikacioni 24. marta u Holandiji.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter