0
Evropske lige

ISPOVEST ČUVENOG HOLANĐANINA: Poljubio sam Zlatana u usta, pa dobio batine! (VIDEO)

Objavljeno: 05.03.19 u 16:32

Bivši saigrač Zlatana Ibrahimovića iz Ajaksa, ispričao je komičnu anegdotu dok je sa Šveđaninom igrao u redovima ‘kopljanika’ iz Amsterdama.

Bivši holandski reprezentativac Edvin van der Mejde ispričao je u jednom televizijskom šou programu kakve bliske susrete je imao sa Zlatanom Ibrahimovićem iz vremena kada su obojica igrali u Ajaksu.

Van der Mejde je bio veliki potencijal, ali zbog ‘lude glave’, alkohola, pa i droge, nije ostvario veliku karijeru, poput saigrača iz tadašnje generacije, Robena, van der Varta i Ibrahimovića.

Sa Šveđaninom je imao posebno interesantne momente, a jedan od njih je završio sa batinama. Još jedan pokazatelj da nije lako sa temperamentnim Ibrom.

– Sedeli smo zajedno u autobusu dok smo igrali u Ajaksu. Jednom kad je spavao, u meni su se probudile homoseksualne sklonosti i poljubio sam ga u usta. Znate šta je usledilo? Dobio sam par udaraca u glavu – rekao je kroz smeh Van der Mejde.

Sve to, ali i još mnogo više, van der Mejde je ispričao u svojoj autobiografskojknjizi pod nazivom ‘Bez milosti’.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter