3
Domaći fudbal

FOTO: PRINTSCREEN

BABOVIĆ STAO U ZAŠTITU MIRKOVIĆA: Trebalo bi da mu platimo da ostane u Srbiji, na svojim leđima drži ceo klub…

Objavljeno: 05.03.19 u 17:25

Bivši igrač kluba iz Humske stao je u zaštitu trenera crno-belih.

Stefan Babović reagovao je na medijske natpise koji se tiču 159. ‘večitog’ derbija.

Nekadašnjem vezisti nije se dopalo kako se nakon utakmice u Ljutice Bogdana piše o treneru Partizana i njegovom ponašanju. Talentovanog stratega je ponašanjem prilikom gužve u poslednjim minutima meča, privukao pažnju javnosti. Povodom svega toga Babović je istakao da bi javnost više trebalo da pažnju usmeri na rad i uspehe trenera Partizana.

– Gledam kako naši mediji orkestrirano napadaju Batu Mirkovića i ne mogu da verujem. Gospodo, Bati bi trebalo da platimo da ostane u srpskom fudbalu, jer takvog čoveka, gospodina i sportistu nećemo lako naći. Čist kao suza, nema nikad lošu nameru, nije za ‘dilove’ i smicalice, a takvi izgleda nisu podobni. Tako da pišite o tome kako je sa mnogo limitiranijim timom dva puta bio bliži pobedi nad najvećim rivalom. Pišite o tome kako na svojim leđima drži ceo klub urpkos lošoj situaciji. Pišite o tome kako su mu vrata otvorena u Torinu, Bergamu i Istanbulu i gde god se pojavi, o tome pišite, stoji u Babovićevoj poruci.

FOTO: PRINTSCREEN
FOTO: PRINTSCREEN

Stefan Babović je u karijeri tri puta oblačio crno-beli dres, a za taj klub odigrao je preko sto utakmica, dok je u prvoj sezoni sa Mirkovićem bio saigrač.

0
0

3 Komentara

  1. Ono je najjace….bili blizi pobedi. Bio je i Liverpul blizu da osvoji Ligu Sampiona prosle godine, pa nije. Uvek ste blizu…
    A kakav je Bata gospodin pokazao je na derbiju, tabadzija klasicni koji ima problem sa zivcima. Ne fokusira se na igru vec samo na fajt…to je njegova taktika. To ne znaci da je los covek, mozda je super covek…ali za ovaj posao…tesko. Vreme ce pokazati. Da nema ni upravu ni igrace…nema.

    0
    0
    Odgovori
    • Опет сереш Милане. Узми неки пробиотик за цријевни флору, да надокнадиш то што губиш…

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter