6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MARKO MARIN: Partizan je imao jednu šansu, došli su na Marakanu da se tuku…

Objavljeno: 04.03.19 u 12:43

Nekoliko sportnih situacija obeležilo je minuli ‘večiti’ derbi.

Utakmica je okončana nerešenim rezultatom, kao i prvi duel u Humskoj.

Vezista kluba iz Ljutice Bogdana Marko Marin istakao je za ‘Kurir’ da je sudijskih grešaka bilo, ali da je to normalna stvar u fudbalu.

– Ostaje žal što Benov gol nije priznat, greške se dešavaju u fubalu, ovaj put na našu štetu. Tu ne možemo ništa da promenimo. Mi smo Crvena zvezda, veliki klub, igramo Ligu šampiona. Znamo kako treba da se ponašamo. Svi su videli da smo oštećeni, šta mi imamo više da pričamo o tome. Šteta, išli smo na pobedu, oštećemi smo, ali to je fudbal. Dešava se u svakoj ligi. Vratili smo se u igru kroz fudbal, ne kroz priču, rekao je Marin.

Tenzija na terenu nije iznenadila igrača sa velikim evropskim iskustvom.

– Utakmica je bila očekivana, kao što su i svi derbiji. Bilo je mnogo tuče, agresivnosti i malo fudbala. U prvom poluvremenu smo se borili, ali nismo imali dobre akcije. Drugi deo igre bio je bolji, imali smo veći posed lopte, više šansi i centaršuteva. Zasluženo smo dali gol, šteta je što nismo još jedan.

FOTO: STARSPORT

Marin ističe da je njegova ekipa fokusirana isključivo na osvajanje šampionske titule.

– Ne volim da pričam o suđenju, neka drugi to rešavaju. Mnogo toga se dogodilo na terenu. Protivnik je imao jednu šansu za 90 minuta, jedan šut Rikarda, koji je Borjan lako odbranio. Čitao sam da izjavljuju kako su dobro igrali, ali igrači Partizana došli su ovde da se tuku i bore, što su relativno dobro uradili. To je njihov stil igre, legitinmno, došli su do boda. I dalje imaju 15 bodova manje od nas, što je za srpski fudbal baš mnogo. Idemo da osvoijimo tituli, još dve utakmcie da oborimo rekord po broju utakmica bez poraza, što je ogromno za nas kao ekipu.

Nekadašnji reprezentativac Nemačke iz redova crveno-belih iskoristio je priliku da istakne koliko je zadovoljan u klubu.

– Moramo da pobedimo sledeći derbi. Svi znamo da su derbiji specifične utakmice, nema veze sa tim kakva je sezona iza nas. Siguran sam da ću popraviti lični učinak u derbiju. Važno nam je da osvojimo tutlu i Kup, zato sam ovde. Odlučio sam da ostanem u Zvezdi, jer sam ovde zadovoljan. Glava mi je mirna i srećan sam, da nisam prihvatio bih neku od dobrih ponuda koje sam imao, zaključio je Marin.

FOTO: STARSPORT

Naredni meč crveno-beli igraju u sredu od 16 sati u Lučanima protiv Mladosti.

0
0

6 Komentara

  1. Звездаш сам и нимало не подржавам овакве изјаве које „потпаљују“ ионако ненормалну атмосферу. Зато дечко играј фудбал, за то си добро плаћен и тиме ћеш много више рећи него на овакав начин. То важи за многе са обе стране брда.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ajd padavicar pst da si ista vredeo otisao bi negde dalje a ne s konja na magarca zato se pokri usima i cuti ko ti daje pravo glasa

    0
    0
    Odgovori
  3. Sta si ti uradio za zvezdu pa se javljas? Odradio si dva driblinga“ zvzedina zvezdo“. Izvukli ste bod zahvaljujući Pavkovu,koji je igracina za razliku od vas igraca komentatora koji kukate na duplo jeftiniji partizan od vas,cuti i pokrij se 😉

    0
    0
    Odgovori
    • Druze, pa niste na gol sutnili a vi pricate nesto…i sve sto je rekao na mestu je. To je jedini nacin da ne izgubiti (posto pobediti ne mozete da se igra jos 10 utakmica). Samo da tucete i provocirate i da tako pobedite, ali to je nemoguce, onako kako ste gol dali to je jedino sto vi mozete sa vasim sastavom. I naravno da se nama ne prizna gol…ali sta sad. Voleo bih u kupu da vas izvucemo da se ugraju dve utakmice…

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter