2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Francuzi nisu odustali, Partizan bi mogao da ostane bez još jednog bitnog igrača!

Objavljeno: 04.03.19 u 10:59

Crno-beli bi mogli dobro da zarade ukoliko posao bude sklopljen.

Prvoligaš je poslao skauta da još jednom snimi bivšeg mladog reprezentativca Srbije, a konačnu odluku doneće uskoro čelnici sportskog sektora

Pregovarali su zimus Bordo i Partizan oko transfera Saše Zdjelara, a u jednom trenutku crno-belima je ponudjeno 600.000 evra!? Ipak, posao nije sklopljen pošto je u klubu došlo do promena u sportskom sektoru i sve je prolongirano do daljeg. I onda su usledili novi kontakti i kako saznaje HotSport skaut ‘žornadinaca’ je u subotu stigao u Beograd i iz lože stadiona ‘Rajko Mitić’ snimao bivšeg mladog reprezentativca Srbije. Izveštaj će biti prosleđen spotskom direktoru, koji će povući sledeći potez u ovom eventualnom poslu na leto.

FOTO: STARSPORT

Ova pozicija, defanzivnog veznog je potrebna Bordou za novu sezonu i nema dileme da je Zdjelar jedan od igrača na vrhu liste, pa neće biti iznenađenje da ponovo bude u istim bojama kao Vukašin Jovanović sa kojim je zajedno na Novom Zelandu osvojio sa omladinskom selekcijom Srbiju titulu šampiona sveta. Od dolaska iz Olimpijakosa prošlog januara vezista je za Partizan odigrao u svim takmičenjima 31 meč i na terenu je proveo 2.296 minuta, a postigao je i dva pogotka.

Zapratite najbolju Instagram stranicu – HOT SPORT!

0
0

2 Komentara

  1. Идеалан је ако треба ,,набости“ неког песницом у главу…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter