11
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

STOJKOVIĆ ‘HLADNE GLAVE’: Ne krijemo iza grešaka sudija, videlo se da je gol Partizana neregularan

Objavljeno: 03.03.19 u 18:02

Večiti derbi koji je za nama i dalje izaziva mnogo pažnje. Izabranici Vladana Milojevića dan posle remija sa trećeplasiranim Partizanom ističu da se trude da ne razmišljaju previše o spornim sudijskim odlukama.
Strasti se ne stišavaju ni skoro 24 časa nakon derbija. Filip Stojković je odlučio da se ‘hladne glave’ osvrne na jučerašnji derbi na Marakani, u kome nije bilo pobednika (1:1). 

– Derbi je utakmica puna emocija i strasti, svi su napeti na terenu, ali uvek samo igra treba da bude ono što odlučuje pobednika. Mnogo se piše o spornim situacijama, koškanju, prekidima igre. Sve je to uticalo na krajni rezultat, ali mi nikada nismo fokus posle utakmica stavljali na sudijske odluke. Slegli su se utisci, danas hladne glave možemo da vidimo koje greške su bile do nas i da radimo kako bismo ih ispravili, jer na druge stvari na terenu ne možemo da utičemo – rekao je Filip Stojković.

FOTO: STARSPORT

Zvezdin bek oistakao je da je najbitnije što njegova ekipa zauzima prvo mesto na tabeli.

– Dešavale su se čudne stvari kod njihovog gola, bio sam najbliži toj lopti i, kao što se pokazalo kasnije na snimku, video da je pogodak neregularan. Sigurno bi meč išao drugačijim tokom da Benov gol nije poništen, ali sada ne možemo ništa da promenimo. Pred kraj utakmice su strasti već uzavrele, pa je tako sudija propustio da sankcioniše crvenim kartonom udarac laktom koji sam dobio od Nikolića. Žao mi je što se sporne sudijske odluke uvek donose na našu štetu, ali se ne krijemo iza njih i najvažnije je da suvereno držimo prvo mesto.

FOTO: STARSPORT

Večiti derbi bio je poseban po tome što je 50. utakmica u nizu bez poraza u domaćem prvenstvu.

– To je najlepše posle ove utakmice. Pokazali smo mnogo puta snagu ovog tima. Impresivno je da ne znamo za poraz u našem šampionatu od 2017. godine. Naša generacija oborila je nekoliko rekorda, verujem da ćemo to uraditi i sada i imati najduži pobedonosni niz. Mogu da budem ponosan na svoj tim. Želimo da ostanemo zapamćeni u istoriji – zaključio je Stojković.

0
0

11 Komentara

  1. Jadna je Zvezda kada ti igraš u njoj! Prvo, doveden je mladi reprezentativac Srbije Gajić, desni bek, da zameni tebe koji si nas obrukao u grupnoj fazi LŠ! Ti i tvoj intimus Savić ste glavni krivci za bruku koju ste nam priredili u LŠ, jer preko vas dvojice smo primili svih 17 komada. I sada umesto da Gajić igra na svom mestu, “trener godine” V. Milojević-Afrikanac, stavlja Gajića na levog beka a tebe svog ličnog ljubimca, i dalje drži na desnog beka! Ovo je dokaz da je Zvezda polu-privatni klub jedne interesne grupe koja vodi Zvezdu a ti i V.Milojević-Afrikanac nemate blage veze sa ozbiljnim fudbalom! Ti ćeš igrati u Zvezdi sve dok trener Zvezde bude V. Milojević-Afrikanac! Posle toga možeš otići u inostranstvo, npr. u OFK Titograd, u tvoj Montenegro!

    0
    0
    Odgovori
  2. koliko je klubova protiv vas osteceno, bio bi ti na livada fudbalu, i to bi ti bio vrh, cuti bre, ti o postenju, ni za mikijev zabavnik tvoja izjava,pozdravcic, i pravac mlekce pa na spavanjac decko,i uci od partizanovaca,

    0
    0
    Odgovori
  3. Bedo pokrij se i cuti, koliko ste vi dali neregularnih golova drugima, da je postenja igrali bi BETON ligu da postoji, tu bi ti mogao pokazati svoje umece sa kokicama i limunadom na tribinama, hajde bre sci u sobu na spavanje, zelen si za izjave,pozdravcic

    0
    0
    Odgovori
  4. Svake godine neko kmeči … kmew, kme, kme … Halo „večiti“, imajte malo samopoštovanja,a još više poštovanja prema drugima!

    0
    0
    Odgovori
  5. Ovaj momak je morao da bude iskljucen kada je glavom udarao Miletica,medjutim njemu karakter ne dozvoljava da se seti tog momenta i sportski i ljudski prizna.

    0
    0
    Odgovori
  6. Smdrljivko prvo moras da se naucis da postujes fudbal i igrace da budes kulturan ,a ne da izagrivas nekog zestokog momka za to treba da imas muda.
    Drugo svi smo isto videli cist penal nad Kosovicem i sporni faul koji niko nije video iz koga ste dali gol.
    Trece nismo isti niticemo biti zasto,zato sto su svi iz Partizana rekli da je sudija pogresio kod Benovog gola ,zato sto ni jedan igrac Partizana nije nazvao vas Budalama zato sto se deca u Partizanovoj skoli vaspitavaju i uce da postuju protivnika i zato sto je PARTIZAN INSTITUCIJA I ESTETIKA za razliku od vas bivsek prvaka Evrope i sveta.
    P.S.to je isto kada seljak obuce Armanijevo odelo na opanke i glumi decka sa Beogradskog asvalta.

    0
    0
    Odgovori
  7. Jel moguce da ovaj igrac ovako nesto izjavi..???greske uvek na nasu stetu….imaju li u zvezdi psihologa da ne kazem psihijatra

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter