0
Domaći fudbal

FOTO: FK Metalac

PRVA LIGA SRBIJE: Metalac odličan u derbiju zapada, ‘Lončići’ odneli ceo plen iz Čačka!

Objavljeno: 03.03.19 u 17:16

Fudbaleri Metalca iz Gornjeg Milanovca nastavljaju sa dobrim igrama ovog proleća. Nakon osvajanja Užica, pao je i Čačak.
U komšijskom derbiju bolje su se snašli fudbaleri Metalca. Nošeni na krilima sedmice protiv Slobode iz Užica minimalcem su arhivirali i ekipu Borca. Igrana je tvrda i teška utakmica. Izostala je lepršava igra, oba tima čekala su grešku protivnika. Borac je bio konkretniji u prvom poluvremenu, a u drugom se bolje snašao Metalac. Golom u 92. minutu Admir Kecap je doneo pobedu Milanovčanima.

Nakon meča direktor kluba Bojan Leontijević izneo je svoje utiske. 

– Zasluženo smo slavili u lokalnom derbiju. Utakmica protiv Borca je više od običnog meča. Znali smo da nas očekuje teška utakmica protiv motivisanog protivnika. Sigurno je da će mo dati sve od sebe da nastavak sezone gradimo na uspehu iz prva dva kola. Odmah nakon poslednjeg sudijskog zvižduka smo arhivirali meč protiv Borca. Okrećemo se Radničkom iz Kragujevca, nemamo mnogo vremena za odmor očekuje nas komšijski derbi i nadamo se da ćemo nastaviti pobednički niz rekao je direktor kluba Leontijević.

Trener Metalca Aleksandar Stanković je bio zadovoljan prikazanom igrom u današnjem meču, ali je već fokusiran na naredni.

– Utakmica je važila za derbi zapada i doveo je do toga da nije bilo kvalitetnog fudbala i lepršave igre. U drugom poluvremenu smo promenili filozofiju i nekoliko igrača u polju i to je dovelo do bolje igre na terenu. Kada se očekivao kraj meča uspeli smo da prelomimo utakmicu i damo gol. Ne ostaje mnogo vremena za priču idemo dalje, već u sredu nas očekuje meč protiv Radničkog. Razlika na tabeli je jedan bod. Pobeda je imperativ i za nas i njih. Međutim, mi se pitamo, sada je bitno da se oporavimo i što odmorniji i spremniji dočekamo sredu, ističe Stanković.

Prva liga Srbije 24. kolo:

Bežanija – Sinđelić 3:0
Borac – Metalac 0:1
Inđija – Budućnost D 2:2
Novi Pazar – Zlatibor 1:0
Radnički – Javor 1:1
Sloboda – Žarkovo 0:0
Teleoptik – TSC 0:4
Trajal – Bečej 1:1

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter