9
Domaći fudbal

FOTO: PRINTSCREEN

OVO VAM JE PROMAKLO U PRENOSU: Zoran Mrković ‘udario’ trenera Zvezde, da li ga čeka kazna? (VIDEO)

Objavljeno: 03.03.19 u 11:41

Dosta varnica sevalo je na terenu tokom 159. ‘večitog’ derbija.

Nekoliko puta igrači oba tima ulazili su u sukobe, a u jednom momentu su i stručni štabovi bili deo komešanja.

Nakon par manjih čarki među fudbalerima oba tima, koji su bili veoma ‘naelektrisani’, sve je eskaliralo u finišu utakmice. Centarfor Partizana Nemanja Nikolić laktom je udario Filipa Stojkovića, nakon čega je ovaj ostao da leži na travi. Da se obračuna sa Nikolićem prvi je pritrčao Goran Čaušić, a nekoliko sekundi nakon toga u ‘obračun’ su se umešali i ostali igrači oba tima.

U opštem metežu na igralištu i koškanju koje je trajalo nekoliko minuta učestvovali su i treneri crveno i crno-belih sa svojim pomoćnicima. Oni su prvenstveno razdvajali igrače, a nešto borbeniji bio je Zoran Mirković. Strateg kluba iz Humske nakon što ga je pomoćni trener Crvene zvezde Milan Kosanović povukao za ruku, istog odgurnuo u predelu lica. 

Sporni momenat možete videti na snimku od 5.36 minuta:

(VIDEO:YouTube/Superliga Srbije)

 

0
0

9 Komentara

  1. Grujic oteo pobedu Partizanu.Ofsajd kao kuca Ben i Savic dva metra uofsajdu.Pomocni sudija podigao zastavicu a Ben posle toga sutirao u prazan gol.Zuti karton Pavlovicu a prethodno za slican Boacija nad Scelicem nije dosudjen.Ovoje uticalo na igrace Partizana i bio je u podredjenom polozaju sto se tice nedosudjenih zutih kartona Stojkovicu, Jovancicu Benu Milunovicu i Pavkovu. U34 min. penal nije dosudjen kada je Milunovic lezeci sapleo Nikoloica. i sprecio kontru Kosovica i Rikarda,odmah posle te kradje zvezda je izjednacila.

    0
    0
    Odgovori
  2. Jel ponisten gol Bena? Da je priznat gol pa da pricas nesto o tome i pridajes znacaju. Ovako nek se pokriju usi, ovo je sramota Srpskog fudbala.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter