10
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

IZMAKLO KONTROLI: Vujadin Savić nakon derbija – igrači Partizana nervozni zbog tabele, ali sa budalama nema rasprave!

Objavljeno: 02.03.19 u 21:50

Odigran je još jedan ‘večiti derbi’, bez pobednika.

Rezultat je bio 1:1, a Crvena zvezda je do boda stigla pogotkom Milana Pavkova u finišu utakmice.

Vrelo je bilo i na tribinama, i na terenu. Za tribine uzrok su bile baklje i druga pirotehnička sredstva, a na terenu želja igrača oba tima da pobede. Burna atmosfera preselila se i van igrališa, barem kada je u pitanju kapiten Zvezde Vujadin Savić. Štoper crno-belih je komentarišući izjavu Nemanje Miletića koji je poručio da su crno-beli trenutno jači.

– Provocirali su nas celu utakmicu i morali smo da im pokažemo zube, da znaju gde su. Čarke su normalne, ali nećemo da dižemo tenzije, kao ni da komentarišemo ko je bolji. Kada se raspravljate sa budalama, onda vas one pobede na iskustvo.

Štoper Zvezde nije bio zadovoljan rezultatom protiv ‘večitog rivala’.

– Nisam zadovoljan rezultatom, gol koji smo primili bio je iz ofsajda, a poništen nam je čist pogodak. Trebalo je da dobiju dva crvena kartona. Ne možete se zadovoljiti sa osvojenim bodom kada ste igrač Crvene zvezde. Nisam srećan jer smo želeli i mogli da pobedimo. Pavlovićevo povlačenje Boaćija je bilo za crveni, kao i Nikolićev lakat Žuletu.

– Sudija nije namerno pravio greške, moramo da verujemo u to. Nismo mi oni da kukamo kao posle prošlog derbija. Tamo smo bili bolji i prešla je liniju, nije naše da govorimo o tome.

0
0

10 Komentara

  1. Savicu , nema budala, ima samo pekmez u crveno belom, pekmezite se sad, otkino vam partizan bod, inace bi vas i dobio, nego eto da se ne rasplacete po kalemegdanu, zato kuci dzema na lebac i udri, tu mozes kad si protiv partizana nesposoban, beogradska zona za tvoj talenat vrh, hajd sad na spavanje pa ujutru po petit beure i mlekce, caoooos neznaloooos.

    0
    0
    Odgovori
  2. ovaj savic je budaletina na kvadrat, ima toliki iq da ponosno ponizava i vredja kolege, fudbalska nula a jos kapiten, verovatno zbog tate…

    0
    0
    Odgovori
  3. Хахаххаха љиго мали. Изјава и размишљање у складу са бројем година који је исти као и коефицијент интелигенције који дотични посједује

    0
    0
    Odgovori
    • Nema veceih ljiga od vas grobara a sto se tice onog penala prvo vidi sta je bilo prethodno da je ona budaletina everton gadjao kopackom jednog igraca zvezde i svaki njegov faul je bio najmanje za zuti a coveku slomio nogu i nije dobio ni zuti sramota

      0
      0
      Odgovori
  4. Postenjacino,kada si napravio penal u derbiju trebao je da ti se pokaze drugi zuti karton a nije.Gde si tada bio da se bunis zasto nisu postovana pravila igre?Ti nekome kazes da je budala 😀 , level MR.Bean

    0
    0
    Odgovori
  5. Ti dečko možeš da igraš samo u Zvezdi i to samo zbog taje.Imaš fudbalski iq vrlo nizak.Ako te nekom prodaju čist ćar za komšije.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter