3
Domaći fudbal

Fudbal Super League Season 2018-2019 Partizan v Proleter (Novi Sad) Beograd, 23.02.2019 foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

HRABRA ODLUKA: Mirković kreće na Zvezdu sa dva napadača i tinejdžerom u sastavu!

Objavljeno: 02.03.19 u 10:27

Dva bitna igrača nisu još uvek dovoljno spremna i čekaće šansu na klupi, a na sredini će ponovo biti tandem iz derbija u Humskoj.

Jasno je da bodovni minus na tabeli, ali i personalna situacija u mnogome ‘pomažu’ treneru Partizana Zoranu Mirkoviću da izabere tim za 159. ‘večiti’ derbi.

Kako saznaje HotSport, strateg crno-belih je spreman na hrabar potez da krene u bitku sa dva napadača i da pored najisturenijeg malo iza Rikarda Gomeša ulogu ima Nemanja Nikolić.

Ovakav potez se pokazao kao pun pogodak na pojedinim mečevima, a izgleda da će u centrali odbrane povređenog Svetozara Markovića naslediti tinejdžer Strahinja Pavlović u tandemu sa Špancem Markom Valijenteom.

Na golu je kapiten Vladimir Stojković, a bekovske pozicije su namenjene Miletićima, dok će na sredini kao u prošlom megdanu u Humskoj zadatke imati Aleksandar Šćekić i Saša Zdjelar.

Tek oporavljeni Zoran Tošić i Danilo Pantić biće aduti sa klupe i prednost na bokovima imaće Goran Zakarić i Nebojsa Kosović, koji je postao standardan u drugom delu sezone.

Projektovan sastav Partizana: Stojković – N. R. Miletić, Valijente, Pavlović, N. G. Miletić – Zdjelar, Šćekić, Kosović, Zakarić – Nikolić, Rikardo.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter