0
Evropske lige

Fudbal Jelen Super League season 2015-2016 OFK Beograd v Crvena Zvezda Vukan Savicevic (C) celebrate the goal with the Luka Jovic Beograd, 19.07.2015. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto©

EL KLASIKO ZA SRBINA: Barsa i Real u borbi za srpskog reprezentativca?!

Objavljeno: 02.03.19 u 19:47

Barselona i Real igraju večeras ‘El klasiko’ treći u mesec dana, a uskoro ćemo gledati i derbi ovih timova za jednog Srbina. 

Ugledna španska Marka, koja je bliska Realu navodi da je Srbin velika želja Barselone, ali da je nedavno ponuđen i timu iz Madrida. 

Marka navodi rešenost Reala da u što kraćem roku završi ceo transfer pre nego što vrednost mladog napadača dodatno poraste. Što je sudeći po njegovoj dobroj igri neminovnost. Jović je prvi strelac Bundeslige sa 16 golova. 

Podsetimo, pored dva španska velikana, za našeg reprezentativca interesuje se Bajern iz Minhena, Totenhem, Mančester siti, i Liverpul, a lista će vremenom biti sve duža. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter