0
Domaći fudbal

ODLIČNA ATMOSFERA U NIŠU: Pred istorijski meč – Grbić nasmejao sve prisutne komentarom o Lalatoviću (VIDEO)

Objavljeno: 01.03.19 u 14:19

Uoči derbija južne Srbije na ‘Čairu’ je održana konferencija za medije.

Na njoj su govorili Nenad Lalatović i Petar Grbić.

Šef struke Radničkog je pozvao navijače da pruže podršku igračima protiv Radnika i pomognu im u borbi da dođu do istorijskog, sedmog vezanog trijumfa Nišlija u prvenstvu.

– Pozdravio bih sve prisutne i pozvao navijače da dođu u što većem broju. Moji igrači su zaslužili što bolju posetu, a zadovoljni smo koliko god publike da imamo iza sebe. Teren nije u baš najboljem stanju i već nakon pola sata igre neće moći da se računa na pas igru i ono što ljubitelji fudbala vole. Moji igrači su ponos Niša i Radničkog, daćemo sve od sebe da pobedimo sutra i napravimo taj rekord. Ovi momci su to zaslužili, da ostanu zapisani kao prva generacija kojoj je to uspelo. Prijatno sam iznenađen Radnikom, nisu zaslužili da izgube od Zvezde. Dobro stoje taktički, organizovani su. Rade besprekorno, imaju te brze kontre i spoj iskustva i mladosti. Zadnja linija jako iskusna uz reprezentativnog golmana. Nadam se da ovaj derbi na Čairu neće doneti ništa novo te da ćemo trijumfovati. Poštujem Radnik, čeka nas težak meč i zato pozivam navijače da dođu u što većem broju.

Na pitanje o promenama u sastavu, Lalatović je rekao:

– Nisam čovek koji mnogo menja, a ekipa koja pobeđuje se ne menja. Kada igrač kod mene uđe u tim, onda je bezbedan, a kada ispadne teško se vraća. Nemam razloga išta da menjam, svi su sjajni, i oni koji igraju, kao i oni koji ulaze sa klupe ili samo treniraju.

Reč je potom imao Petar Grbić koji je naglasio da je koncentracija ključna u mečevima kakav je onaj koji će se igrati sutra od 15 časova na ‘Čairu’.

– Šef je rekao većinu stvari o utakmici, a ja kao neko ispred igrača ovde kažem da ćemo mi dati sve od sebe da oborimo rekord i uđemo u istoriju Radničkog. Bili smo blizu mnogih rekorda, za sutra imamo veliki motiv da uđemo u istoriju. Očekuje nas teška utakmica. Analizirali smo ih protiv Zvezde i nisu zaslužili da izgube. Pokazali smo već da se snalazimo po teškom terenu. Pozvao bih Nišlije da nas podrže sutra.

Da li je pritisak borba za rekod?

– Kod našeg šefa je pred svaku utakmicu veliki pritisak, rekao je uz osmeh Grbić, a zatim dodao:

– Šalu na stranu, za svaku utakmicu se pripremamo kao za finale. Nikome ne pretimo, ne obaziremo se na pisanja pojedinih medija i takve stvari su nam samo dodatni motiv. Isti mi je motiv sutra za Surdulicu, kao što će mi biti idućeg vikenda protiv Partizana, ili što mi je bio protiv Čukaričkog prethodno.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter