Prvi napadač lidera Superlige Srbije je potpuno spreman i navijači ne bi trebalo da brinu, a njihov ljubimac imaće ulogu “džokera” sa klupe.

Treninzi su pod ključem, a juče se radilo na glavnom terenu kao “navikavanje” pred derbi do kog je ostao još jedan dan i polako se kristališe startna postava Crvene zvezde. Trener Vladan Milojević, kako saznaje HotSport, ostaće veran svojoj dugogodišnjoj formaciji sa jednim napadačem. Navijači su bili zabrinuti za status Ričmonda Boaćija zbog “odmora” u Surdulici, ali je napadač iz Gane čuvan za Partizan i nema zdravstvenih problema kao što se spekulisalo.


Strelac tri gola za Crvenu zvezdu protiv Partizana, koji je doneo bod u Humskoj posle kog se digla velika prašina, je spreman za dvoboj i ima prednost u odnosu na Milana Pavkova.

Ljubimac navijača imaće ulogu “džokera” sa klupe, a od juče se ekipi na treninzima priključio Milan Rodić, koji je preskočio mečeve sa Vojvodinom i Radnikom. Ipak, očekuje se da starter na poziciji levog beka bude debitant u okršajima večitih rivala Milan Gajić.