3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NEMA STRAHA: Trostruki strelac u derbijima sutra sigurno na terenu…

Objavljeno: 01.03.19 u 10:04

Prvi napadač lidera Superlige Srbije je potpuno spreman i navijači ne bi trebalo da brinu, a njihov ljubimac imaće ulogu „džokera“ sa klupe.

Treninzi su pod ključem, a juče se radilo na glavnom terenu kao „navikavanje“ pred derbi do kog je ostao još jedan dan i polako se kristališe startna postava Crvene zvezde. Trener Vladan Milojević, kako saznaje HotSport, ostaće veran svojoj dugogodišnjoj formaciji sa jednim napadačem. Navijači su bili zabrinuti za status Ričmonda Boaćija zbog „odmora“ u Surdulici, ali je napadač iz Gane čuvan za Partizan i nema zdravstvenih problema kao što se spekulisalo.

Strelac tri gola za Crvenu zvezdu protiv Partizana, koji je doneo bod u Humskoj posle kog se digla velika prašina, je spreman za dvoboj i ima prednost u odnosu na Milana Pavkova.

Ljubimac navijača imaće ulogu „džokera“ sa klupe, a od juče se ekipi na treninzima priključio Milan Rodić, koji je preskočio mečeve sa Vojvodinom i Radnikom. Ipak, očekuje se da starter na poziciji levog beka bude debitant u okršajima večitih rivala Milan Gajić.

0
0

3 Komentara

  1. Samo zato sto je placen 2.5 miliona ne sme da znaci da ima prednost, bolji treba da bude u startnoj postavi, Pavkov!

    0
    0
    Odgovori
    • Твоје субјективно мишљење, то мораш нагласити! Лично бих највише волио Јовељића да „гурају“, али нисам компентентнији нити стручнији од људи који о томе одлучују. ТАЧКА

      0
      0
      Odgovori
      • Boaći je 7 meseci bio rezerva u Kini, kod dva trenera, kod Fabia Kapela pa onda kod Kuzmina Olarua! Jel’ ti misliš da su ga treneri mrzeli?! Znaš li ti da je Boaći bio 4 godine rezerva u Italiji u 4 različita kluba?! Ako pratiš Zvezdu, da li si ikada primetio da je Boaći napravio jedan jedini dribling, sve mu se svodi na odlaganje lopte najbližem saigraču, uz to je spor i neborben! Valjda si ga gledao u grupnoj fazi LŠ?! Da li si primetio da je uopšte igrao? Ne, jer učinak mu je bio čista “nula”! Pavkov je postao ljubimac navijača zbog odlićnih igara u LŠ a “trener godine” ne trpim Pavkova pa ga je ponovo poslao na klupu! Ako Zvezda ne pobedi u subotu onaj tim u nekrofilskim dresovima, “trener godine” može da se pakuje a najviše mu se zamera što progoni Pavkova i Joveljića!

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter