0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZMAJEVI OPTIMISTIČNI: Poštujemo Vojvodinu, ali na našem terenu se mi pitamo!

Objavljeno: 28.02.19 u 15:59

Fudbaleri Voždovca u 24. kolu Superlige dočekaće na svom stadionu ekipu Vojvodine.

Nakon sjajnog starta i pobede protiv Napretka iz Kruševca, pa zatim i poraza protiv Čukaričkog, Zmajevi su odlučni da se vrate na pravi kolosek.

Trener tima iz Zaplanjske Dragan Aničić apostrofirao je da je Vojvodina tim koji zaslužuje poštovanje, ali i napomenuo da Voždovac na svom stadionu uvek stremi ka pobedi.

– Vojvodina nije dobro startovala u prve dve utakmice, ali imala je jako teške protivnike. Uprkos svemu, pokazali su da imaju jako dobru ekipu, ali to nas neće sprečiti da stremimo ka našem jedinom cilju, a to je pobeda, istakao je Aničić i okrenuo se analizi prethodne dve utakmice svog tima:

– Mi smo u prva dva kola pokazali dva lica i ono protiv Napretka moramo da pokazujemo što češće. Protiv Čukaričkog imali smo loš dan, kao i sve ekipe što mogu da imaju, ali ostavljamo tu utakmicu iza sebe. Nemamo kadrovskih problema, svi su spremni za utakmicu i na našem terenu imamo samo imperativ pobede, i pokazaćemo svu snagu koju posedujemo. Na našem terenu moramo mi da se pitamo.

FOTO: STARSPORT

Vezista Lazar Arsić, koji je u redove Voždovca došao upravo iz Vojvodine, napomenuo je da Novosađani imaju odličan tim sastavljen od mladih igrača, ali da veruje u svoj tim i da ‘zmajevi’ i dalje ne odustaju od plej-ofa.

– Vojvodina je tim koji se sjajno počajao, i tim koji u svojim redovima ima mnogo mladih igrača željnih dokazivanja. Mi igramo pred svojom publikom i pobeda ne sme da dođe u pitanje, na nama je da uđemo u utakmicu onako kako šef to zahteva od nas i da odigramo najbolje što možemo. Želimo da ponovimo utakmicu protiv Napretka i ne odustajemo od plej ofa, jasan je Arsić.

Voždovac dočekuje Vojvodinu na svom stadionu na krovu tržnog centra u subotu od 15 časova, a karte će biti u prodaji na sam dan utakmice.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter