1
Domaći fudbal

VELJKO SIMIĆ: Evropske utakmice su lepe, ali je derbi nešto posebno – navijači iz nas izvlače ono najbolje!

Objavljeno: 28.02.19 u 19:26

Još malom je ostalo do novog susreta beogradskih, ‘večitih’ rivala.

Dva dana deli nas od 159. po redu najveće utakmice srpskog fudbala, a priliku da odmeri snage sa ‘večitim’ rivalom drugi put u seniorskom imaće priliku krilni napadač crveno-belih Veljko Simić.

Momak koji je letos iz Zemuna stigao u Ljutice Bogdana ističe da ‘čar’ imaju evropski mečevi, ali da je duel sa Partizanom nešto posebno.

– Derbi je zaista specifična utakmica. Evropski mečevi su lepi, jedinstveni, ali večiti derbi je za svakog igrača i navijača nešto posebno. Ulog je veliki, u pitanju je prestiž tako da očekujem odličnu borbu. Ne osvrćemo se na stanje na tabeli, tek je pred nama deljenje bodova, nemamo prava da se opuštamo i maksimalno smo fokusirani, rekao je Simić.

FOTO: STARSPORT

Ni novajlijama u crveno-belom dresu ‘večiti’ derbi nije nepoznanica.

– Svi igrači znaju sve o večitom derbiju, ovo je naša najveća utakmica i svako od nas zna šta se od nas očekuje na terenu. Zato ni novajlijama ne treba ništa dodatno objašnjavati. Vidi se po atmosferi u klubu i među našim navijačima da nas očekuje lepa fudbalska predstava.

Podrška sa tribina nešto je u ovakvim mečevima ima veliku ulogu.

– Atmosfera će biti fantastična, kao i uvek na našem stadionu. Svesni smo da moramo mnogo bolje da izgledamo u ovom derbiju. U tome će nam mnogo pomoći podrška sa tribina. Naši navijači iz nas izvlače ono najbolje, poručio je Simić.

Utakmica na stadionu ‘Rajko Mitić’ između Crvene zvezde i Partizana zakazana je za subotu sa početkom u 18 časova.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter