0
Domaći fudbal

PO KRATKOM POSTUPKU: Sloboda nakon debakla iz tima izbacila četiri fudbalera!

Objavljeno: 28.02.19 u 18:57

Fudbalski klub Sloboda iz Užica poražen je od Metalca iz Gornjeg Milanovca sa 7:0 u meču 23. kola Prve lige Srbije, nakon čega je usledila reakcija nekadašnjeg superligaša.

Užičani su na sednici Radne grupe ovog kluba, koja je održana danas, doneli odluku da „iz tima odstrane“ četvoricu fudbalera zbog navodnog „nezalaganja u Gornjem Milanovcu“.

Kao glavni „krivcu“ za pravu rezultatsku katastrofu apostrofirani su Jovica Mitrović, Diulgh Sergej, Vladimir Milerović i Đorđe Simić.

Takođe, u saopštenju Slobode navedeno je i da su „rezultatska sramota i poniženje odraz višegodišnjeg urušavanja sistema vrednosti koje su decenijama krasile Slobodu“, uz dodatak da „neće biti dozvoljena dalja kompromitacija imena i ugleda fudbalskog kluba Sloboda Užice“.

Užičani posle 23 gola imaju 13 bodova, čak osam manje od Teleoptika i nalaze se na dobrom putu da naredne sezone nasutpaju u Srpskoj ligi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter