0
Domaći fudbal

FOTO; Screenshot

KOSANOVIĆ PRED DINAMO: Biće interesantno, možda i kompikovano!

Objavljeno: 28.02.19 u 16:58

Pred ‘čarapanima’ je gostovanje u Vranju.

Ekipa iz Kruševca ide na megdan ‘fenjerašu’ koji je u poslednje vreme počeo da ‘daje znake života’.

Trener tog tima Milorad Kosanović je rekao da očekuje da će Napredak ovu utakmicu odigrati bolje nego prethodne dve.

– Dinamo je ekipa koja je slična svim ekipama i po filozofiji fudbala i po načinu na koji interpretiraju fudbal. Imaju malo bodova ali je razlika između Dinama i drugih klubova iz donjeg dela tabele samo u broju bodova, ne u kvalitetu igre ili igrača. Očekuje nas dosta interesantna utakmica koja može u jednom delu da bude čak i komplikovana. Na nama je da pokažemo želju da se takmičimo što bolje možemo i da napravimo najbolji mogući rezultat. Bez obzirom na slabosti koje smo pokazali u prva dva kola, koje su više objektivne nego subjektivne, mislim da ćemo iz utakmice u utakmicu biti sve bolji, rekao je Kosanović.

Iskusni stručnjak dodao je da su mir i stabilnost ključ dobrog rezultata ovog vikenda.

– Da li će to biti dovoljno, u odnosu na sve ono što nas očekuje u Surdulici, ne znam, ali momci su svesni zadatka i načina na koji trebaju da se ponašaju, jer će to biti jako važno, ne samo zbog te utakmice, već i zbog utakmica koje nam slede. Ukoliko budemo u tom delu na nivou, ukoliko zadržimo mir i prisebnost, ne postoji nijedan razlog da se ne nadamo pozitivnom rezultatu.

FOTO: FK Napredak

Analizirajući poslednje tri utakmice Dinama, Nemanja Petrović je rekao da je sedam od devet odličan bodovni rezultat.

– Mi svakako idemo na pobedu. Oni su u zadnje tri utakmice uzeli sedam bodova od mogućih devet, u dobroj su formi,ali to nas ne treba da zamara. Nama je bitno ono što mi donosimo na teren i to je jedini put do pobede, kazao je Petrović.

Kadrovska situacija ne ide na ruku stručnom štabu Napretka. Pored povređenih Veškovca i Deaka, pod znakom pitanja je i Alivodić zbog povišene temperature.

Utakmica 24. kola Superlige Srbije između Dinama i Napretka, igra se u subotu od 15 časova u Surdulici.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter