0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ALEKSANDAR ŠĆEKIĆ: Sitnica može da odluči ‘večiti derbi’

Objavljeno: 28.02.19 u 11:46

Crnogorski reprezentativac imaće veliku ulogu u 159. okršaju ‘večitih rivala’

U razgovoru za klupski sajt, Aleksandar Šćekić je izneo očekivanja pred utakmicu sa Zvezdom.

− Svaki derbi je specifičan i svakako sitnica može da odluči utakmicu. Koliko god je važno da tim dobro odigra, nekada je to i pitanje sreće, pa ako baš moram da biram, uvek sam za to da moj tim pobedi makar odigrali za nijansu slabije. Derbi je derbi i tu odlučuju sitnice.

Odlučujuća borba mogla bi da se vodi na sredini terena gde su na jednoj strani Zdjelar, Kosović, Šćekić… Nasuprot Marinu, Jovičiću, Jovančiću

− Sigurno da će se tu voditi prava borba i da će dosta toga upravo odatle usmeravati tok utakmice. Ono što je sigurno je da ko god bude igrao na toj poziciji, da će dati sve od sebe da ostvarimo što bolji rezultat. Biće, što bi narod rekao, rovovska borba.

Posle golova Galatasaraju i Bešiktašu, da li se kao želja provuče i gol Zvezdi?

− Kada bi bilo ko od nas rekao ne kao odgovor, bili bismo neiskreni. Ali ono što je najvažnije je da ih prvo sprečimo da oni daju gol.

Na derbiju odlučuju sitnice, a opasni su i prekidi?

− Prekidi su važan deo svake fudbalske utakmice, a ove ekipe imaju dobre izvođače i skakače. Zavisiće mnogo od koncentracije, ukratko je rekao Šćekić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter