0
Evropske lige

VEST DANA U ITALIJI: Alegri napušta Juventus! Menja ga Francuz uz najavljena velika pojačanja

Objavljeno: 27.02.19 u 12:51

Masimilijano Alegri će najverovatnije posle pet sezona, na kraju tekuće, napustiti kormilo ‘stare torinske dame’.

Alegri se proslavio u Juventusu u domaćim okvirima, čak je imao dva finala Lige šampiona, ali oba izgubljena i to je nešto što mu navijači nikako ne praštaju. Pogotovo hazarderske utakmice, poput poslednje protiv Atletika u Madridu koja je Juve dovela na ivicu eliminacije iz elitnog takmičenja.

Izgleda da je i Alegriju dosta Juventusa, budući da je, prema pisanju ‘Tutosporta’, već obavestio upravu kluba da će na kraju sezone napustiti svoj posao.

Navodi se da već ima ponude iz Premijer lige, želi ga navodno i Real Madrid, a u Italiji se već priča o njegovom zameniku.

Već neko vreme se provlači ime Zinedina Zidana, dok se sada spominje i Didije Dešam, koji je već bio na klupi Juventusa kada je klub vratio iz Serije B u Seriju A.

Pored novog trenera, priča se i o novim igračima koji bi mogli da dođu na leto, a dvojica na listi su zvezde Real Madrida – Marselo i Isko Alarkon.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter