2
Fudbal

FOTO: STARSPORT

NEVEROVATNA CIFRA: Kinezi otkrili koliko je Milorad Mažić dobio za ugovor iz snova!

Objavljeno: 27.02.19 u 12:27

Uz kolegu Marka Klatenburga, srpski arbitar biće najplaćeniji na svetu!

Kao što je već poznato, Milorad Mažić je dobio i prihvatio ponudu iz Superlige Kine, gde se našao na listi delegiranih arbitara za novu sezonu u prebogatom takmičenju. To znači da više neće suditi u Srbiji, kao ni u Ligi šampiona i Ligi Evrope, ali novac koji će zaraditi će sve to ‘pokriti’.

Prema informacijama koje prenose Kinezi, Mažić će na godišnjem nivou dobiti oko 576.000 evra, čime će uz Marka Klatenburga, postati najplaćeniji sudija na svetu!

Na primer, sudije u Premijer ligi su najplaćenije u Evropi i dobijaju oko 140.000 evra za deset meseci koliko traje sezona. U Španiji se dobija oko 6.000 evra po meču, u Nemačkoj i Italiji je to oko 3.500 evra, a u Ligi šampiona cifra je oko 7.000 evra.

U Srbiji je cifra tek oko 500 evra po meču i sada je jasno zbog čega se Mažić odlučio na ovakav potez.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

2 Komentara

  1. ……..sta kaze funkcioner sa poternice iz Zvezde dr. Terzic za najboljeg srpskog sudiju Mazica ? ……….mislim da je dr. Terzic najzasluzniji sto najbolji sudija odlazi iz Srbije ! …..i posle Seselj kaze da neodlaze najbolji iz Srbije, a ko sve ostaje ?

    0
    0
    Odgovori
  2. A kada je radio na tome da ode iz srpskog fudbala iskompleksirani Pantic je to koristio kao da on odlazi zbog Zvezde,ne moze da gleda sta se radi bla bla bla. Koliko gluposti taj covek izgovara da je to postala smehoteka.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter