0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

NAGRADA ZA DOBRE IGRE: Maksimović dobija ‘dupliran’ ugovor od Napolija

Objavljeno: 27.02.19 u 17:59

Srpski defanzivac blizu je produžetka saradnje sa sadašnjim klubom.

Kako pišu italijanski mediji Napoli i Nemanja Maksimović dogorovili su detalje novog ugovora koji bi trebalo da bude potpisan u narednom periodu.

Kako se dalje navodi defanzivac je dobio znatno povoljnije uslove u odnosu na one koje u ovom trenutku ima. Klub sa ‘San Paola’ nekadašnjem fudbaleru Crvene zvezde pripremio je platu od oko dva miliona evra po sezoni, a tu su i dodatni bonusu za timske, ali i individualne uspehe. Po slovu novog ugovora, Srbin bi u Napulju trebalo da ostane naredne četiri godine.

Trenutni ugovor koji ima Maksimović sa Napolijem ističe leta 2021. godine, a sa platom od nešto preko jednog miliona evra po sezoni Maksinović je bio u grupi slabije plaćenih igrača. Po visini primanja on je 18. igrač u timu, a iza njega su samo Zjelinski, golmani Meret i Kanezis, te Dijavara, Malki, Una i Luperto.

FOTO: STARSPORT

Odlaskom Marucija Sarija sa koromila ovog tima i dolaskom Karla Anćelotija uloga srpskog defanzivca u timu je značajno porasla, što je i jedan od ključnih razloga za produžetak saradnje.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter