6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KUJE SE TAKTIKA: Milojević sprema ‘džokera iznenađenja’ za Partizan!

Objavljeno: 27.02.19 u 10:22

Realna opcija je da domaćin počne 159. derbi sa četiri stranca, a kako je HotSport najavio nije spreman defanzivac i njegova uloga je namenjena debitantu.

Isprobali su juče igrači Crvene zvezde novu travu na terenu pored svlačionice, koga iz milošte zovu ‘kavez’, a od danas se okreću taktičkoj pripremi 159. ‘večitog’ derbija.

Postoji nekoliko opcija za startnu postavu i kako saznaje HotSport trener Vladan Milojević je blizu odluke da na megdan komšijama suprotstavi tim sa četiri stranca od kojih je jedan debitant i ‘dzoker’.

Vaga se da od starta ulogu dobije Erik Jirka pošto su svoje pozicije cementirali El Fardu Ben, Ričmond Boaći i Marko Marin. Ostalo je mesto za jos jednog člana strane ‘poker ekipe’ i verovatno ponovo neće biti mesta za Lorenca Ebisilija, dok još dva igrača sa stranim pasošima Džonatan Kafu i Rašid Sumaila su otpisani za prolećni deo sezone.

Kako smo najavili za bitku neće biti spreman Milan Rodić i očekuje se da na toj poziciji ostane njegov imenjak Gajić kao debitant uz Jirku i Nemanju Milunovića.

Vremena je dovoljno za podelu uloga, a još neka iznenađenja nisu isključena.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

6 Komentara

  1. najvise se bojim milojevica.svaka sreca ima kraj.ovde ce se prvo pokazati kako je odradjen prelazni rok,a zatim kako zvezda demonstrira moderan fudbal.bice napucavanja i daj boze da se povezu tri akcije.

    0
    0
    Odgovori
  2. Pavkov se dokazao u grupnoj fazi LŠ i postao ljubimac navijača Zvezde a Boaći je pokazao da je za njega LŠ prava misaona imenica jer se nije video! A, u subotu protiv onog tima sa nekrofilskim dresovima će prvi napadač biti Boaći. To je onaj igrač koji je bio rezerva u kineskoj 75. ligi sveta po FIFA standardima! Ovo je apsurd! Ali, ovo je dokaz da “trener godine” šikanira Pavkova, kojega je 2 puta slao na pozajmice a favorizuje ničim dokazanog Boaćija (tu ne računam golove postignute u SLS, uglavnom iz penala)!

    0
    0
    Odgovori
  3. KUJE SE TAKTIKA: Milojević sprema ‘džokera iznenađenja’ za Partizan! – stoji u naslovu! Taj džoker iznenađenja će biti dva “kapitalca” Ben i Boaći! Ovaj derbi protiv onog kluba sa nekrofilskim dresovima će pokazati pravo lice ovih “kapitalaca” i “trenera godine”!

    0
    0
    Odgovori
      • Popaje, zaista tako mislim! Ja sam razočaran igrom Zvezde (nisu u pitanju rezultati). Zvezda nema igru. Zvezda igra sporo, preskače sredinu terena, šalju se telefonski centaršutevi na napadača a to je prevaziđeni engleski fudbal iz 70-tih godina. Nema energije u Zvezdinoj igri, samo se nešto otaljava, igra se neborbeno, jalovo, nema presinga! Zato nisam optimista u subotu, protiv onog tima sa nekrofilskim dresovima! Voleo bih da me demantuju!

        0
        0
        Odgovori
    • Ало царе само је један Буги89. Мењај име! И остави Звезду на миру!!!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter