3
Evropske lige

HAJDUK IZ SPLITA TUŽI ROK ZVEZDU: Razlog – krađa!

Objavljeno: 27.02.19 u 18:44

Iako je tokom sedamdesetih i osamdesetih godina fudbal bio neraskidivo vezan sa pojedinim muzičkim pravcima nastalim iz rokenrola – konkretno, pankom – ipak je malo ko očekivao da ćemo u 2019. godini u okviru istog teksta pisati o jednom od najpopularnijih bendova devedesetih godina prošlog veka i jednom od najstarijih fudbalskih klubova sa prostora Balkana

U pitanju su Hajduk iz Splita i nekadašnji frontmen benda „Oasis“, Lijam Galager

Galager je 2006. godine pokrenuo svoju modnu marku „Pretty Green„, a upravo je ona 13 godina kasnije tačka sporenja hrvatskog velikana i nekadašnjeg pevača benda osnovanog 1991. godine u Mančesteru.

Naime, Galager je u liniju uključio majice na kojima se nalazi praktično prekopiran, malo uvećan grb Hajduka, a jedina razlika jeste što na grbu tima iz Splita stoji naziv kluba, dok na majicama „Pretty Green“ stoji „Pretty Green – Rolling With It“.

Tim povodom oglasio se i Hajduk:

– Nismo dali saglasnost Galageru da koristi naš grb u svojoj modnoj liniji. Naši advokati će ispitati slučaj, stoji u saopštenju hrvatskog giganta.

 

0
0

3 Komentara

  1. Neverovatan bezobrazluk tovara iz Splita,pa oni su 50 god tu umesto sahovske table nosili petokraku,znaci oni kako koji vetar dune tako se i prilagodjavaju-smesni su zaista !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter