0
Evropske lige

Fudbal Jelen Super League season 2015-2016 OFK Beograd v Crvena Zvezda Vukan Savicevic (C) celebrate the goal with the Luka Jovic Beograd, 19.07.2015. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto©

GVARDIOLA SPREMA OPASAN TANDEM: Naš reprezentativac na meti Sitija, nude 60 miliona?

Objavljeno: 27.02.19 u 17:06

Naš fudbaler ima odličnu sezonu u Ajntrahtu. Zato ne iznenađuje što veliki svetski klubovi jure Luku Jovića. Nakon Barselone i Reala u red za usluge našeg napadača stao je i premijerligaš. 

Šampion Premijerlige namerava da u narednom prelaznom roku angažuje napadača kojij će se po karakteristikama dopunjavati sa Serhiom Aguerom, a Pep Gvardiola u našem Luki Joviću vidi idealnog igrača koji bi činio ubitačan tandem sa Argentincem. 

Specijalizovani fudbalski portal ‘Goal‘ navodi da Gvardiola želi da podmladi tim i da je prvo ime na njegovoj listi  fudbaler Benfike koji igra odlično na pozajmici u Bundesligi. 

Računajući prvenstvo, u kome je postigao 16, i evropska takmičenja Jović je dao ukupno 21 gol ove sezone za Ajntraht i jedan je od najinteresantnijih napadača na svetu. 

Za Luku Jovića je ozbiljno zagrizla Barselona čiji skauti su čak 14 puta uživo gledali našeg fudbalera, a pominje se i interesovanje Reala iz Madrida. Ukoliko se i Mančester Siti uključi u priču, očekuje nas zanimljivo leto… 

Foto: Starsport 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter