12
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

DVA ‘POJAČANJA’ ZA VEČITI DERBI: Zvezda još jača dočekuje Partizan!

Objavljeno: 26.02.19 u 10:01

Tandem se juče proključio takmičarskoj ekipi, a pod upitnikom je nastup reprezentativca Srbije.

Nema dileme da trener Crvene zvezde Vladan Milojević ima razloga za zadovoljstvo posto su kako saznaje HotSport od juče u takmičarskom pogonu dva bitna igrača pred 159. derbi. U ekipi su ponovo El Fardu Ben, koji je posle nekoliko dana mirovanja „pobedio“ prehladu, dok je Dušan Jovančić posle završetka priprema imao problem sa zadnjom ložom, koji je saniran u potpunosti tako da će i vezista konkurisati za startnu postavu protiv Partizana.

FOTO: STARSPORT

Pod upitnikom je nastup Milana Rodića. Potencijalni reprezentativac Srbije ima probleme već nekoliko nedelja, ali oporavak ide sporo i za sada defanzivac radi sa strane pod posebnim intezitetom.

Ipak, na poziciji levog beka uspešno ga menja Milan Gajić, koji je postigao u subotu pobedonosni pogodak protiv Radnika u Surdulici i verovatno će biti jedan od debitanata u derbiju u Crvenoj zvezdi.

 

0
0

12 Komentara

  1. Život je često nepravedan! Pavkov se dokazao u grupnoj fazi LŠ i sa pravom je postao ljubimac navijača! Boači nije apsolutno ništa pokazao u grupnoj fazi LŠ, ali ima prednost jer je lični ljubimac Milojevića “trenera godine”! Boaći će igrati protiv Partizana a Pavkov će mu biti zamena! Već unapred znam da će učinak Boačija protiv Partizana biti isti kao što mu je bio u LŠ!

    0
    0
    Odgovori
    • Jel nas čujete…………? Uvalice ga Boćko, Ben Marin, Milunović, Savić…. A mozda i Pavkova puste da vam zabije komada dva……!

      0
      0
      Odgovori
      • E NESRECO PAKISTANSKA VI STE GOBLINI, NAJJACI DOK UTAKMICA NE POCENE A ONDA MORA GOL KAD LOPTA NE PRODJE GOL CRTU ILI GOL IZ GOL AUTA! NAMESTATE, KRADETE, FILIJALE VAM SE SKLANJAJU DA LI VAS BRE NIJE BAR MALO SRAMOTA, SEKTASI JEDNI MALENI E TO STE VI!
        JOJIC DRINCIC LEONARDO zvezda JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOJ

        0
        0
        Odgovori
  2. Ovo je naročito dobra vest za nas Zvezdaše da se Ben oporavio! Sada mi je pao kamem sa srca! Uh, sada mi je lakše! Ben je vansetrijski fudbaler, izvanredan dribler i svaku situaciju “1 na 1” reši na maestralan način, ali u video igrici “Real Manager”! Zapamtimo, sa njim u timu imaćemo igrača manje! Ništa nije pokazao u 6 utakmica u LŠ, kao da nije ni igrao. Samo je padao po terenu i odbijao se o ramena protivničkih igrača! Ima jedna stvar koju je dobro radio – dobro je izvodio aute, tu je nadmašio Milijaša!!

    0
    0
    Odgovori
  3. Zvezdasi vas su namestaljke oducile od fer utakmice sad ste fk cirkus smesni tim, samo pomoc sudija moze vam pomoci inace katanac je resenje za vas i za boljitak fudbalske srbije, ako bude fer sudjenje zvezda gubi utakmicu.

    0
    0
    Odgovori
    • E moj glodarcicu Zvezda ce vas razvaliti kad bo i ja birao startnih jedanaest a kamoli kad to uradi doktor Miloje….Zvezda ce vas oduvati da cete se zaustaviti tamo nehdje oko Zagreba..

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter