1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MARKOVIĆ: Žao mi je što propuštam derbi, ali verujem u snagu mojih saigrača!

Objavljeno: 25.02.19 u 11:52

Kao što je već poznato, Zoran Mirković neće moći da računa na mladog štopera u ‘večitom derbiju’.

Zbog povrede Svetozar Marković propušta meč protiv Crvene zvezde.

Operacija je bila neizbežna, pa će se Marković vratiti na teren nakon potpunog oporavka i staviti na raspolaganje šefu struke. Do tada, Mirković će morati da pronađe pravu kombinaciju u štoperskoj liniji.

− Bol sam prvi put osetio na utakmici protiv Bačke, gde sam izašao iz igre pet minuta pre kraja. Dva dana posle utakmice uradio sam magnetnu rezonancu, kada sam saznao da imam problem sa meniskusom, koji mora da se reši operacijom. Već sedam dana pauziram i jedino što radim su vežbe koje mi šalje stručnjak za oporavak Andra Milutinović, kako bih se što bolje pripremio za operaciju. Što se tiče bola, trenutno ga osećam malo pri savijanju kolena i pri ispravljanju noge do kraja. Operaciju ću uraditi u utorak u Opštoj bolnici Atlas u Beogradu, gde će zahvat izvršiti doktor Gordan Gavrilović uz prisustvo klupskog doktora Rosića. Posle operacije sledi oporavak od nekih 6-8 nedelja, koji ću raditi sa Androm Milutinovićem. Žao mi je što propuštam derbi, ali verujem u snagu mojih saigrača!

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter