0
Evropske lige

KEPA: Imam puno poštovanje prema Sariju i njegovom autoritetu

Objavljeno: 25.02.19 u 10:26

Golman Čelsija Kepa Arisabalaga izjavio je da poštuje trenera Maurisija Sarija i da mu u finalu Liga kupa protiv Mančester sitija nije bila namera da odbije njegovu odluku, već da je u pitanju bio nesporazum.

Čelsi je juče u finalu Liga kupa na londonskom Vembliju izgubio od Mančester Sitija posle izvodjenja jedanaesteraca.

Sari je u 119. minutu želeo da zameni Kepu, kome je minut ranije ukazana pomoć, ali je najskuplji golman sveta odbio da izadje sa terena. Sari je bio besan, bacao je plastične flašice, a u jednom trenutku je ušao u tunel, ali se ubrzo vratio.

Menadžer Čelsija je nakon meča rekao da je sve zapravo bio jedan veliki nesporazum, a isto je nešto kasnije izjavio i Kepa.

– Ni u jednom momentu mi namera nije bila da iskažem nepoštovanje prema treneru niti da odbijem bilo koju njegovu odluku. Trener je mislio da nisam u stanju da nastavim da igram, a moja namera je bila da mu objasnim da sam u stanju da pomognem timu. Nesporazum je trajao dok doktori nisu otišli do klupe i preneli mu poruku, rekao je Kepa.

– Imam puno poštovanje prema Sariju i njegovom autoritetu, istakao je on.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter