0
Domaći fudbal

FOTO: PRINTSCREEN

KAKVA FORMA: Evo zašto je jedan od najboljih – Jovič asistirao, a onda i sam pogodio! (VIDEO)

Objavljeno: 24.02.19 u 17:05

Srpski napadač ima sezonu iz snova.

Nakon što je bio strelac pre nekoliko dana protiv Šahtjora u Ligi Evrope mladi napadač pogodio je i u domaćem šampionatu.

U sklopu 23. kola Bundeslige Ajntraht u gostima igra protiv Hanovera, a gosti su u drugom poluvremenu stigli do velike predsnoti. U 54. minutu igre nekadašnji napadač Crvene zvezde proigrao je Rebića, koji je bez mnogo poteškoća loptu poslao iza leđa golmana Ezera.

Nisu navijači frankfurtskog tima dugo čekali na novu radost, nešto manje od deset minuta. Tada su na delu mogli da vide srpsku saradnju, kao i većim delom šampionata. Filip Kostić je poslao veoma dobar centaršut, a na pravom mestu bio je Luka Jović koji je postigao 15. gol u sezoni čime se učvrstio na prvom mestu listre strelaca ispred Roberta Levandosvkog koji ima 13, koliko ima i Marko Rojs.

Član mlade reprezetnacije nalazi se i na vrhu liste strelaca Lige Evrope, a u nemačkom šampionatu ima i četiri asistencije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter