0
Evropske lige

IKARDIJEVA KARIJERA U INTERU GOTOVA: Argentinac nema nameru da igra za ‘neroazure’?

Objavljeno: 24.02.19 u 11:37

Mauro Ikardi bi u narednih par dana trebalo da dobije ponudu za produžetak ugovora, ali Argentinac, prema pisanju medija u Italiji, ne namerava da nadalje nastupa u dresu Intera.

Ikardijev agent i supruga Vanda Nara bi trebalo da dobije ponudu za produžetak saradnje „tešku“ nešto preko pet i po miliona evra po sezoni, ali Ikardi je neće prihvatiti. Šta više, kako prenosi Korijere delo Sport, doskorašnji kapiten neće se staviti na raspolaganje Lućanu Spaletiju ni nakon što od lekara dobije „zeleno svetlo“, ukoliko pregledi 7. marta pokažu da je koleno u dobrom stanju.

To znači da neće igrati protiv Fiorentine, ekipe kojoj je na deset mečeva dao 11 golova, ali ni protiv Kaljarija, Ajntrahta i SPAL-a.

Navodno, Inter pritiska Ikardija, što Argentinca ljuti jer ne želi da igra uprkos bolu, pa nije isključeno ni da odluči da ode „pod nož“, što bi značilo da je i sezona gotova.

Moguće zamene za Ikardija su Edin Džeko, Duvan Zapata i Timo Verner, ali je opcija „broj jedan“ Romelu Lukaku.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter