Kupci su vezistu pokušali da “slome” sa milionima, a dobili su negativan odgovor pošto je njegov kvalitet preko potreban šampionu što se videlo u Surdulici.

Pokazao je Marko Marin da nije sve u novcu odbijanjem pre nekoliko dana nove sjajne ponude iz Kine.


Kako saznaje HotSport Vuhan je hteo da za bivšeg reprezentativca Nemačke izdvoji za dvogodišnju platu blizu deset miliona evra plus bonuse, ali su naišli na “zid”. Vezista je decidiran u stavu da ima vremena za odlazak na Daleki istok i želi da prvo “odradi posao” sa crveno-belima u prvenstvu i onda na leto u evropskim kvalifikacijama.

I kada je imao poziv iz Katara posle razgovora sa direktorom Zvezdanom Terzićem je pala odluka da nema rastanka ove zime pod jasnim stavom rukovodstva da je Marin neophodan Zvezdi.

Videlo se to na otvaranju drugog dela, kada je delio asistencije kao Miloš Teodosić protiv Vojvodine. Da je Marin veoma bitna karika pokazalo se juče u Surdulici, gde su se gosti namučili da upišu tri boda i bitni adut je zbog lošeg terena sačuvan za 159. derbi, koji je na programu 2. marta od 18 časova na stadionu “Rajko Mitić“.

HotSport možete praiti i na Instagramu – hvala na poverenju!