0
Domaći fudbal

Fudbal Super League Season 2018-2019 Partizan v Proleter (Novi Sad) Beograd, 23.02.2019 foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

ZADOVOLJAN: Mirković o pobedi nad Proleterom, ali i Tošiću i odsutnim fudbalerima…

Objavljeno: 23.02.19 u 21:25

Partizan je sa 3:0 pobedio Proleter iz Novog Sada i svojim navijačima pružio sjajnu uvertitru pred veliki derbi sa Crvenom zvezdom.

Zadovoljstvo posle pobede nije krio ni šef stručnog štaba crno-belih Zoran Mirković koji je istakao da sada ima dosta vremena da se pripremi za subotu i najvažniji duel sezone.

– Veoma sam zadovoljan pobedom, igrom pre svega u prvom poluvremenu, ispunili smo cilj i sada imamo sedam dana da se spremimo za utakmicu sledeće nedelje protiv Crvene zvezde – počeo je priču Zoran Mirković.

Da li vam prija to što je vaš tim ovog proleća postigao šest golova, a nije primio nijedan?

– Naravno da sam zadovoljan kada se daju golovi, a ne primaju se, to je dobar pravac.

Debitovao je mladi štoper Strahinja Pavlović?

– Čestitao bih Strahinji na debiju, neka nastavi da radi kao do sada. Nikolić i Rikardo guraju dobro, ali to im je posao.

U timu nije bilo Zorana Tošića i Saše Zdjelara?

– Tošić je imao zdravstvenih problema, dok sam Zdjelara odmorio zbog tri kartona. Baš zbog toga sam izveo ovu trojicu igrača večeras. Što se tiče Svetozara Markovića tek treba da snimi koleno, kada i gde, ne znam – zaključio je Mirković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter