0
Domaći fudbal

FOTO: Crvena zvezda

ODMAH NAKON MEČA: Gajić je otkrio kome je posvetio prvenac u Zvezdi

Objavljeno: 23.02.19 u 20:45

Novajlija u redovima crveno-belih Milan Gajić doneo je svom timu trijumf nad Radnikom u Surdulici.

Pobedonosni gol bek je postigao preciznim udarcem sa ivice šesnaesterca u osmom minutu utakmice.

– Presrećan sam zbog prvenca u crveno-belom dresu koji je doneo pobedu u ovako teškoj utakmici. Akcija koja je prethodila golu bila je takođe iz auta sa leve strane, lopta je prošla pored mene i očekivao sam da će se ponoviti situacija. Bio sam na pravom mestu u pravo vreme, lopta se odbila baš do moje desne noge. Prvi gol posvećujem svojoj supruzi Danici – rekao je Gajić.

Mladi bek osvrnuo se na svoj učinak u prve dve utakmice u Zvezdi.

– Svi mi igramo fudbal da bismo davali golove, tako da me ne čudi što sam već postigao pogodak. Zadovoljan sam svojim dosadašnjim učinkom. Bio sam strpljiv, čekao sam šansu. Doneo sam pravu odluku da dođem u Zvezdu, to se pokazuje i sada na terenu. Dugujem veliku zahvalnost saigračima i stručnom štabu što su mi ukazali poverenje i što su uz mene. Nadam se da ću nastaviti u istom ritmu i da će, što je najvažnije, ekipa nizati samo pobede do krajnjeg cilja, a to je osvajanje titule, poručuje Gajić.

Zvezdin bek imao je nekoliko reči i o toku utakmice u Surdulici.

– Teren i uslovi za igru u Surdulici su bili neprihvatljivi, ali to je realnost. Znali smo šta nas čeka, ušli smo dobro u utakmicu, u prvom delu kontrolisali smo igru. Imali smo sve u svojim rukama, iako smo nepotrebno uneli nervozu u igru. Bitno je da smo osvojili tri boda i da održavamo bodovnu razliku u odnosu na konkurente, otkriva fudbaler Zvezde

Za sedam dana na programu je poslastica za sve zaljubljenike u fudbal – 159. večiti derbi.

– Sada nam je najvažnije da se dobro odmorimo i osvežimo. Imamo dovoljno vremena da pripremimo utakmicu. Derbi je uvek specifičan, to se pokazalo mnogo puta do sada. Na nama je da dobro treniramo i da mirne glave uđemo u utakmicu. Pobeda bi nam donela miran nastavak sezone, svim snagama idemo ka tome – poručio je Gajić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter