2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NAPUŠTA SRPSKI FUDBAL: Milorad Mažić dobio ponudu koju ne bi odbio ni profesionalni fudbaler!

Objavljeno: 23.02.19 u 11:15

Pred najboljim srpskim arbitrom je velika odluka, a možda na dalekom istoku već znaju šta je odlučio.

Počeo je u nižim srpskim ligama, sudio je u Superligi, rekorder je po broju ‘večitih’ derbija, imao čast da deli pravdu na Evropskim i svetskim prvenstvima, Ligi šampiona i poslednjem finalu tog takmičenja… Uveliko sudi utakmice u Saudijskoj Arabiji, a sada je Milorad Mažić dobio poziv iz – Kine.

Kineska Superliga je prebogata, a osim trenera i igrača, dovodi i sudije, koje će toliko platiti, da ni mnogi profesionalni fudbaleri ne bi mogli da odbiju.

Među njima je i Milorad Mažić, koji je zajedno sa Markom Klatenburgom i još trojicom najboljih sudija iz Kine Mao Ningom, Fu Ningom i Žang Leijem, registrovan za predstojeće izdanje Superlige Kine, koja počinje 1. marta.

Čak ‘Mondo’ prenosi da je Mažić blizu odluke da definitivno napusti srpski fudbal, jer će mu biti teško da sudi u dve različite lige na dva kraja sveta, a finansije će ipak odigrati presudnu ulogu, naravno.

Postoje čak izgledi da više ne bude ni na utakmicama Lige šampiona i Lige Evrope, dok će ostati na listi FIFA za reprezentativne mečeve u budućnosti.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

2 Komentara

  1. Odličan sudija ali i grobar! U više navrata nas je oštetio, poslednji put u finalu kupa protiv Partizana pre dve godine.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter