3
Domaći fudbal

Fudbal Super League Season 2018-2019 Cukaricki v Partizan Marko Jankovic Beograd, 30.10.2018. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

GRČKI MEDIJI BRUJE: Partizan na udaru Olimpijakosa?!

Objavljeno: 21.02.19 u 12:38

Jedna od tema ovog jutra u grčkim medijima je i prodaja Marka Jankovića.

Crnogorski reprezentativac je iz Partizana otišao u SPAL.

Grčki mediji tvrde da je klub iz Humske bio u obavezi da deo obeštećenja od prodaje Jankovića prosledi Olimpijakosu, što nije učinio. SPAL će kroz rate Partizanu ukupno uplatiti 1,4 miliona evra, a prema tamošnjim navodima, polovina je trebalo da pripadne crveno-belima iz Pireja.

Janković je ponikao u Partizanu, u klub je stigao još 2007. godine kada je igrao za mlađe kategorije. Potom je prekomandovan u prvi tim, ali je igrao na pozajmici u Teleoptiku. Olimpijakos je kupio Marka Jankovića upravo od crno-belih, da bi se on u Humsku pvratio na pozajmicu sezone 2016/17. Sledeće sezone je postao igrač Partizana.

0
0

3 Komentara

  1. Romiko Turcine nepismeni prvo ako si pratio desavanje oko ovog transfera ovako stoje stvari .
    U naslovu imas i znak uzvika i znak pitanja za skolovane dovoljno.
    Sam Partizan je nekoliko puta izlazio u javnost kako stoje stvari sa ovim transferom polovinu novca dobija Olimpiamos ,a polovinu Partizan.
    Spal jos nije uplatio novac Partizanu po uplati polovina novca bice uplacena Olimpiakosu.
    Jos nesto dug je moguce i prebijen od Djurdjevica .
    Olimpiakos je dugovao Partizanu 500.000€bilo je price da tih 500.000€Partizan ne potrazuje uz zamenu za otkup Jankovicevog ugovora od 2016-2017 Jakovic je 100/posto igrac Partizana.
    Jos nesto nemoj da zaboravis da je policija bila tri meseca u Partizanu i nista sporno nije nadjeno.
    To sta ce biti kad kod vas utrce samo bog neka vam je na pomoci .Cela Srbija zna ,a i svj novinari da je izvrseno nevidjeno pranje novca kod Boacija samo polako.

    0
    0
    Odgovori
  2. Braco Grci,pokrali vas ovi iz Humske. Nije njima to strano uopste. Pitajte Hajduk Kulu sta su dobili za Fejsu ili Banat za Zorana Tosica a mozete i BSK Borcu za Savica. Sada muku muci Spartak iz Subotice. Cak se drznu pa tuze ljude kojima duguju.Ne smete da trazite vase. U krizi su ogromnoj,zato vama nisu dali,da pregrme mesec dva,vi cete ih tuziti a oni dobiti na vremenu pa ce da zakinu nekog drugog i u krug. Dzug im je preko 35 miliona eura.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter