4
Domaći fudbal

OBEĆANO – ISPUNJENO: Još jedan važan paraf ‘pao’ na Marakani! (VIDEO)

Objavljeno: 20.02.19 u 14:28

Crvena zvezda je nastavila sa serijom poptisivanja novih ugovora, pošto je vernost timu sa Marakane produžio i Marko Gobeljić.

On je potpisao novi, troipogodišnji ugovor, pa će u Zvezdi biti do leta 2022. godine.

Produžetak saradnje overio je u društvu predsednika kluba Svetozara Mijailovića i sportskog direktora Mitra Mrkele.

– Veoma mi je drago da je Gobeljić produžio ugovor. On je prvi igrač koga sam predstavio kada sam postao sportski direktor Crvene zvezde. Pokazao je za ovih godinu i po dana da je pouzdan, da na njega može uvek da se računa, a u mnogim utakmicama bio je i ključni igrač za nas. Mislim da će do 2022. godine nastaviti sa dobrim igrama kao do sada i da će učiniti da naša ekipa bude još bolja. Uvek pruža maksimum i verujem da će tako biti i u narednom periodu. Od samog početka se odlično uklopio, veoma je važan njegov vedar duh i pozitivna energija, jer je zbog velikog broja utakmica bitno da u svlačionici postoji dobra atmosfera, da i zbog toga momci uvek daju maksimum u Zvezdinom dresu, rekao je Mrkela.

FOTO: STARSPORT

Ni sam Gobeljić nije krio da je izuzetno srećan jer je produžio ugovor sa voljenim klubom:

– Sigurno da je velika čast kada legenda kluba poput Mitra Mrkele kaže nešto ovako o vama. To mi je samo dodatni motiv da još bolje i jače radim. Presrećan sam zbog produžetka ugovora, zahvalio bih se upravi kluba koja je verovala u mene i što mi je ponudila novi ugovor koji sam bez razmišljanja i prihvatio. Idemo ka cilju, a to je dupla kruna.

Pre Gobeljića isto su učinili i Vujadin Savić, Filip Stojković, Milan Pavkov, Branko Jovićić, a uskoro bi trebalo da vernost produži i Milan Borjan:

– Mislili su Vujadin i Žule da će ovo proći bez mene, ali sada vide da ne mogu bez mene. Šalu na stranu, uprava radi odličan posao i nadam se da će i ostali igrači produžiti ugovore. Jedva čekam da nove uspehe slavimo zajedno ispred severne tribine, kao i do sada, dodao je za kraj Gobeljić.

(Youtube/Crvena zvezda)

0
0

4 Komentara

  1. Sve je to dobro, krenulo se malo ozbiljnije raditi u Zvezdi, za pocetak mozda je i to dovoljno.
    Mada moram napomenuti da smo imali mnogo srece u kvalifikacijama za LS prosle godine.
    Ove godine ako budemo bez Marina i ne pojacamo se sa dva ili tri igraca njegovog kalibra, necemo do LS ni blizu doci…
    Tako da tim treba uigravati, prolecni deo dobro iskoristiti za ono sto predstoji posle.
    Ima tu igraca koji su na nekoj ceni poput Stojkovica, koga su pretrcali bez problema svi ozbiljniji napadaci, ok. on je tu za neke manje vazne utakmice, ali na njegovo mesto treba dovesti jos nekog jaceg kalibra igraca.
    Tako da je moj savet, dovodite samo kvalitet, masu igraca imamo za rotiranje, ali kvalitet nam jos treba!

    0
    0
    Odgovori
  2. Nažalost, Zvezda je klub iz pred-profesionalnog vremena, jer u noj se ne radi po svetskim standardima! Nema analize pređenog puta, nema kadrovskog plana za barem dve-tri godine unapred! Da svega ovoga ima ne bi Zvezda produžavala ugovore sa igračima koji nisu ispunili očekivanja! Nakon ispadanja iz Evrope, Zvezda je trebala da se zahvali igračima koji nisu sa uspehom igrali u Evropi! A, ona je naprotiv sa takvim igračima produžila ugovore?! I sa takvim igračima ćemo ponovo napasti Evropu! Je li misli neko da sa Stojkovićem, Savićem, Jovičićem, Čaušićem, Benom, Ebesiliom i Boaćijem možemo nešto uraditi u novim kvalifikacijama za Evropu?! Ja u to ne verujem! Dovoljno je da se setim poraznog plasmana u LŠ i katastrofalne gol razlike!

    0
    0
    Odgovori
    • Al vi ljudi nista ne shvatate …. Dal vi razumete ko su LIVERPUL PSG I NAPOLI ???? Ili koliki je njihov budzet a koliki je Zvezdin ??? Dal vi shvatate da je Zvezda posle 26 godina ne igranja LS i udjes i pobedis 1 utakmicu i odigras nereseno 1 utakmicu ????? JEL TO MALO ???????????

      0
      0
      Odgovori
    • Bravo, svi igrači gore su limitirani ako smo želeli više potraga je trebala da bude čak ima boljih u našoj ligi, Vulić broj 1 igrač sad Ivančić, Marin mi imamo više od 50 %pas unazad, sramota za struku, bićemo mi ovde šampioni van to neće moći dovesti za trenera Vajsa sad valjda reprezentacijj neku vodi inače trener mozak

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter