1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

FILIP STOJKOVIĆ: Sa navijačima do rekorda!

Objavljeno: 20.02.19 u 11:36

Nakon pobede nad Vojvodinom (4:0), Crvena zvezda gostuje Radniku iz Surdulice, prvom od četiri rivala na putu ka obaranju još jednog rekorda.

Utakmica je zakazana za subotu u 17 časova, a u izjavi za zvanični sajt Crvene zvezde Filip Stojković je istakao da on i njegovi saigrači jedva čekaju da istrče na teren.

No, popularni Žule prvo se zahvalio navijačima na podršsci:

– Uvek je prva utakmica posle pauze bitna, posebno na psihološkom planu. Svi žele da pobedom otvore novo poglavlje. Mi smo u tome uspeli, u prelepom ambijentu ostvarili smo efikasan trijumf. Navijači su u velikom broju ispunili stadion, kasnije sam čuo da je to rekordna poseta ove sezone u domaćem šampionatu. Hvala našim navijačima, odužili smo im se na pravi način, sa četiri fantastična gola, a uveren sam da ćemo ove sezone zajedno postavljati i nove rekorde, rekao je Stojković.

Desni bek crveno-belih je otkrio da su se igrači Zvezde uželeli fudbala, pa meč sa Radnikom dočekuju sa velikim nestrpljenjem,

– U prvom delu sezone ostvarili smo najubedljiviju pobedu od 6:0 upravo protiv ekipe Radnika na Marakani. Pregršt lepih golova i akcija pamtimo sa tog meča, a posle njega Radnik je krenuo da popravlja rezultate. Ispratili smo i njihov učinak na pripremama, dobro su se pokazali, otvorili su prolećnu polusezonu bez poraza i sigurno da gostovanje u Surdulici neće biti lako. Znamo da je njihov teren neugodan i da domaća publika bodri svoj klub, ali na nama je da prebrodimo sve prepreke do nova tri boda. Znamo da će na tribinama, kao i na svim gostovanjima, biti Delije i da će nam oni biti dodatna snaga.

Na kraju, Stojković je prokomentarisao i kako su se pojačanja uklopila u ekipu:

– Mnogo puta smo na pripremama svi pričali da su nas pojačali fantastični igrači, a sada je naša publika to i na delu mogla da vidi. Imali smo već na prvoj utakmici u polusezoni četvoricu debitanta, što dovoljno govori o njihovom kvalitetu. Svi smo ih odlično prihvatili jer, pored fudbalskih, poseduju i ljudske kvalitete. Krasi nas odlična atmosfera, zaštitni znak ove generacije koji donosi uspehe, zaključio je defanzivac ekipe koju sa klupe predvodi Vladan Milojević.

0
0

1 Komentara

  1. Posle prve utakmice u grupnoj fazi LŠ, u Parizu sam odmah shvatio kakav kalibar igrača je Stojković! Odakle njemu smelosti da on poziva navijače?! Stojković je potencijalna opasnost za Zvezdu bilo gde da igra! Da Zvezda ima trenera koji je postavio stvari na svoje mesto Stojković, Savić, Čaušić, Jovičić, Milijaš, Ebesilio, Ben i Boaći ne bi nikada igrali u Zvezdi, ali pošto je ovo klub u vlasništvu interesne grupice, nije ništa čudno što se među ovim nabrojanim gubitnicima nalaze čak tri kapitena Zvezde (prvi, drugi i treći)! Hoću i ja da igram u Zvezdi, jer kada mogu igrati ovi nabrojani igrači mogui i ja! Isti će efekat biti!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter