0
Domaći fudbal

DEKI, HVALA TI: Proslavljeni srpski fudbaler po ko zna koji put pokazao da ima veliko srce!

Objavljeno: 20.02.19 u 15:08

Proslavljeni bivši srpski fudbaler Dejan Stanković nastavio je sa humanitarnim radom, ovoga puta pomogao je deci.

Videli smo početkom januara lepe slike iz Melburna gde u boksu Novaka Đokovića sedi Dejan Stanković i bodri srpskog tenisera. Bilo je to u pauzi napornog rada, jer je Deki u Australiji oragnizovao svoj fudbalski kmap ‘Deki5’. Ipak, pored rada sa mladim fudbalerima i bodrenja Novaka u borbi za titulu koju je i osvojio, Dejan Stanković je organizovao donatorsko veče. Na njemu je prikupljeno 41 hiljada evra, a on je taj novac namenio organizaciji ‘Zajedno za život’ Jovana Simića koja pomaže bolesnoj deci.

– Fudbalski kamp Deki5, je u Sidneju organizovao humanitarnu večeru, a Dejan Stanković je iskoristio svoj ugled da uključi naše ljude iz dijaspore da se okupe oko plemenitog cilja – rekao je Simić i dodao:

– Od osnivanja i početka rada fondacije Zajedno za život“ Dejan Stanković nam je pružao veliku podršku. Ovog puta je i u dalekoj Australiji pronašao način kako da pomogne. Tokom humanitarne večere organizovana je i prodaja dresova naših poznatih sportista i prikupljeno je čak 41.000 evra koja će biti iskorišćena u lečenju dece. To su zaista značajna sredstva i biće prosleđena onima kojima je to najpotrebnije.

Bravo, Deki! Hvala, legendo!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter