0
Evropske lige

FOTO: EINTRACHT FRANKFURT

SPORTSKI DIREKTOR AJNTRAHTA: Sve ovo oko Luke Jovića je malo previše!

Objavljeno: 18.02.19 u 17:01

Iako su ga mediji preselili u Španiju, čini se da Luka Jović ne ide nigde. Naš reprezentativac igra jednu od najboljih sezona i skrenuo je pažnju mnogih velikana, a sportski direktor Ajntrahta Fredi Bobić razrešava dilemu o budućnosti Jovića. 

Luka Jović igra sezonu za pamćenje, jedan je od najboljih fudbalera u Evropi na svojoj poziciji, a takođe i nosi titulu najboljeg strelca Bundeslige. Mediji u Španiji nedavno su ga ‘preselili’ u Barselonu, a navodno se umešao i Real iz Madrida. Potom su nemački mediji preneli informaciju da je Luka na meti Čelzija koji traga za napadačem. Pominjane su razne cifre. 

Sportski direktor Ajntrahta ističe da su priče o tome i dalje u domenu spekulacija.

– Za sada su to samo tipična šuškanja bez pravog sadaja. Prvo je bila u pitanju Barselona, pojavio se i Real Madrid, a zatim i Čelzi. To me nije uplašilo, ali me je iznenadilo. Ko će biti sledeći? Juventus? Svakog dana govorimo o nekom drugom klubu. To je malo previše. izjavio je Fredi Bobić

Jović je na 29 utakmica postigao 19 golova u svim takmičenjima i prvi je strelac lige sa 14 ispred velikih imena poput Roberta Levandovskog, Marka Rojsa, Jusuva Pulsena… 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter