0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

FRANCUSKI KLUBOVI STALI U RED: Predrag Rajković napušta Izrael!

Objavljeno: 17.02.19 u 11:55

Kako pišu izraelski mediji golman reprezentacije Srbije na kraju sezone napustiće tu zemlju.

U red za usluge golmana Makabija iz Tel Aviva stali su francuski klubovi Bordo i Monako.

Jedan od ova dva tima mogao bi da predstavlja novu destinaciju u karijeri mladog golmana, a cena za njegove usluge iznsiće između četiri i pet miliona evra. Povodom čitave situacije oglasili su se i iz Rajkovićevog kluba svesni da je došlo vreme da Srbin krene dalje, kao i to da je normalno da za njega postoji interesovanje brojnih evropskih klubova.

Dvadesettrogodišnji golman 2016. godine iz redova Crvene zvezde stigao je u Izrael. Najveći uspeh u dosadašnjoj karijeri bilo je osvajanju na Mondijalitu sa ekipom Veljka Paunovića. Tokom svakog prelaznog roka pominjalo se da će Rajković promeniti klub, ali su čelnici Makabija do sada odbijali ponude. Oni nisu bili zadovoljni finansijskom stranom, pošto je mladi golman Zvezdi plaćen tri miliona evra.

FOTO: STARSPORT

Ove zime Rajković je bio želja Rajo Valjekana, ali tim iz predgrađa španske prestonice nije uspeo da ga dovede na pozajmicu od šest meseci. Sadašnji ugovor sa Makabijem Rajkoviću ističe u junu 2020. godine.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter