4
Domaći fudbal

FOTO: Printscreen

PARTIZAN SJAJNO OTVORIO PROLEĆE: Nikolić načeo Bačku, gol na ivici ofsajda… (FOTO)

Objavljeno: 16.02.19 u 13:25

Partizan je brzo načeo Bačku i poveo sa 1:0, čime je lepo najavio prolećni deo sezone.

Nije bilo prilika, a onda je u 7. minutu Zoran Tošić odlučio da okuša šut sa distance, uradio je to loše, ali je lopta stigla do Nemanje Nikolića koji je bio precizan. Situacija jeste bila sumnjiva, ali se čini da su Milorad Mažić i njegov tim doneli pravu odluku tako što nisu dosudili ofsajd. Partizan je poveo 1:0.

FOTO: Printscreen
0
0

4 Komentara

  1. Овај снимак показује да су у линији, када „замрзну“ слику у тренутку упућивања центаршута видјеће се да је Николић скоро па читвим тијелом ближи голману.

    0
    0
    Odgovori
    • Naravno komentarišu „objektivni“ navijači koji ne samo što su prvii na tabeli već i po broju dosuđenih penala za njih, a istorijsko učešće u ligi šampiona gde nisu primili više od 20 golova je u domenu osvajanja navedene. Tako da navijači prvog na tabeli kad ulazite na vesti hot sporta vaša rubrika je levo ne desno.

      0
      0
      Odgovori
  2. Дилеме нема, био је офсајд. И биће тога још, углавном на штету аутсајдера. Ако је за утјеху тако је и биће увијек и свугдје…..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter