0
Domaći fudbal

FOTO: FC Empoli

HOTSPORT SAZNAJE: Još jedan Srbin se seli iz Empolija u Hrvatsku

Objavljeno: 16.02.19 u 21:09

Srpski internacionalac više minuta za sebe potražiće u komšiluku.

Potencijalni mladi reprezentativac odlučio je da se do leta preseli u redove kluba iz Zagreba.

Kolonija srpskih igrača u Hrvatskoj povećava se za još jednog člana. Kako saznaje HotSport Nikola Pejović, potencijalni mladi reprezentativac Srbije odlučio je da se do leta preseli iz Empolija u Zagreb. Novi klub sjajnog defanzivca do kraja sezone biće Rudež i štoper je prihvatio poziv trenera Tomislava Ivkovića, bivšeg golmana Crvene zvezde, koji se trenerski afirmisao u komšiluku. Srpski štoper se posle povrede kolena u potpunosti oporavio i spreman je za nove izazaove u karijeri.

FOTO: FC Empoli

– Odlučio sam se za novu epizodu u karijeri, a drago mi je što ću sarađivati sa Ivkovićem, čiji rad izuzetno cenim i očekujem da ću se brzo uklopiti u ekipu. Sledi borba za opstanak i pokušaćemo da stignemo konkurente. Meni je važno da budem na sceni i pokušam da se nametnem selektoru Đoroviću pred predstojeći šampionat Evrope. Jedva čekam da debitujem i igrama doprinesem uspesima Rudeža, rekao je za HotSport Pejović.

Zemunac je tokom karijere nastupao pored mladog tima Empolija za Zemun i Crvenu zvezdu, odakle se pre dve godine preselio u Italiju, gde se vraća posle pozajmice.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter