0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

GAJIĆ NAKON DEBIJA: Osetio sam buru emocija pri izlasku na teren, odlično se snalazim kao levi bek!

Objavljeno: 16.02.19 u 23:08

U prvom kolu prolećnog dela crveno-beli su rezultatom 4:0 pobedili novosadsku ‘staru damu’.

Milan Gajić jedan je od četvorice igrača koji su debitovali u crveno-beom dresu protiv Vojvodine.

Defanzivac koji je stigao u Zvezdu pre dve nedelje, nakon prvih zvaničnih minuta u redovima šampiona Srbije sumirao je utiske.

– Rezultatski gledano nije bila teška utakmica, ali nama na terenu nije bilo tako s obzirom na to da su pripreme tek završene. Teške su noge, videlo se to pogotovo kako se utakmica bližila kraju. Ipak, uspeli smo da održimo ozbiljnost i organizaciju igre. Sve šanse smo praktično iskoristili, realizacija je bila odlična i smatram da je to večeras odlučilo pobednika, rezimirao je Gajić.

FOTO: STARSPORT

Prvu zvaničnu utakmicu u Zvezdinom dresu ulepšala je podrška preko 22.000 zvezdaša.

– Imao sam pozitivnu tremu, dobro poznajem saigrače i bilo je lako uklopiti se. Posebnu buru emocija osetio sam prilikom izlaska na teren. Podrška sa tribina bila je fenomenalna. Ne sumnjam da će biti tako tokom cele polusezone. Zaslužujemo podršku, očekujem da nam navijači i u Surdulici budu vetar u leđa. Osećaj igrati uz njihovu podršku je fenomenalan.

Gajić je protiv Novosađana pokazao da se odlično snalazi i na levoj strani iako mu je primarna pozicija desnog beka.

– Poslednjih nekoliko utakmica u Francuskoj sam igrao uz levu aut liniju pa mi nije bilo teško da se prilagodim. Ima sve svoje prednosti i mane, ali sam se osećao odlično, još da podignem fizičku spremu i sve će biti idealno, rekao je defanzivac.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter