0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BAČKA NE STRAHUJE OD PARTIZANA: Možemo da iznenadimo crno-bele!

Objavljeno: 15.02.19 u 14:19

Pred meč sa Partizanom, u Bačkoj Palanci se nadaju barem bodu.

Ekipa Bačke do samog kraja vodiće grčevitu borbu za opstanak u eliti, pa će im svaki meč biti od velikog značaja.

Trener domaće ekipe Zoran Govedarica svestan je da su gosti favoriti, ali je naglasio da je njegov tim spreman na veliku borbu kako bi stigao do pozitivnog ishoda.

– Sutra je istinski fudbalski praznik u Bačkoj Palanci, gde nam u goste dolazi ekipa Partizana o kojoj nebih da trošim reči jer se zna šta Partizan prestavlja u srpskom fudbalu. Mi smo po tabeli u mnogo teškoj situaciji, ali i moji igrači i ja na sutrašnji spektakl na našem stadionu gledamo pozitivno i verujemo da imamo šanse da iznenadimo Partizan i ostvarimo pozitivan rezultat, rekao je Govedarica.

U poslednjih deset koga Superlige, Bačka imsa samo jednu pobedu i to na svom terenu protiv Voždovca, dok crno-beli imaju samo poraz od iz prvog kola od Radnika iz Surdulice. Utakmica 22. kola Superlige na stadionu ‘Slavko Maletin Vava’ zakazana je za sutra od 13 časova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter