0
Domaći fudbal

DRAGAN ANIČIĆ: Vreme je za pobede

Objavljeno: 14.02.19 u 14:45

Fudbaleri Voždovca nastavljaju takmičenje u Superligi Srbije utakmicom protiv Napretka iz Kruševca, na svom stadionu, koja je na programu u petak, 15. februara od 17 časova.

Voždovac je prvi deo sezone završio na 11. mestu tabele, a navijače i ljubitelje fudbala je navikao da se uvek nalazi u gornjem delu tabele i da se „na krovu“ igra lep fudbal.

Samim time utakmica sa Napretkom za Zmajeve ima veliku važnost, u velikom će odrediti ambicije tima u nastavku sezone i zbog toga je bitno da podrška navijača bude što veća, a javnosti su se uoči meča obratili Šef stručnog štaba, Dragan Aničić i kapiten Miloš Pavlović.

Dragan Aničić istakao je da je zadovoljan pripremama koje je ekipa odradila u Turskoj, i da je vreme da se dobar rad materijalizuje i na terenu kroz što veći broj bodova.

– Ekipa je sjajno radila tokom priprema, iz četiri utakmice imamo tri pobede, što ohrabruje. Prelazni rok je takođe sjajno odrađen, verovatno i najbolji u ligi, tako da je uprava kluba i sa te strane ispoštovala moje želje i na nama je da na terenu pokažemo ono na čemu smo naporno radili od početka priprema – jasan je Aničić.

Iskusni kapiten Zmajeva, Miloš Pavlović takođe je apostrofirao odlično odrađen prelazni rok.

– Sjajna pojačanja su dovedena u klub, momci su se sjajno uklopili u tim i tokom celih priprema u ekipi vlada sjajna atmosfera. Navikli smo navijače i sebe na mnogo veće rezultate, neće biti lako da se kvalifikujemo u plej of, ali od toga ne odustajemo i već sutra protiv Napretka idemo na sva tri boda – odlučan je Pavlović.

Utakmica između Voždovca i Napretka počinje u petak od 17 časova, karte će moći da se kupe na blagajna stadiona Voždovca na sam dan utakmice po ceni od 200 dinara za zapad.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter