0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

STANISAVLJEVIĆ ZA HOTSPORT: Zadovoljan sam debijem protiv Makabija, želimo opstanak

Objavljeno: 13.02.19 u 09:28

Poslednjeplasirani tim izraleskog šampionata Bnei Sahnin odigrao je nerešeno protiv šampiona Makabija iz Tel Aviva. Zapaženu ulogu imao je i naš fudbaler. 
Iznenadili su mnoge otkinuvši bod šampionu. Ekipa Makabija je u 22. kola do sada upisala 16 pobeda i 6 remija, pred utakmicu u Dohi. Jedan od boljih u domaćem sastavu bio je i Aleksandar Stanisavljević koji je debitovao u meču protiv ‘ponosa Izraela‘. 

– Došao sam u zimskom prelaznom roku i mislim da sam doneo pravu odluku. Uslovi u klubu su zaista fantastični. Juče sam debitovao u dresu novog tima, zadovoljan sam svojom partijom, bio je to debi za pamćenje, namučili smo šampiona i ‘otkinuli’ mu bod. Naredne nedelje igramo protiv direktnog konkurenta na tabeli i meč protiv Makabija daće nam vetar u leđa i samopouzdanje da nastavimo ovim tempom, kaže Stanisavljević

Stanisavljević je u Izrael otišao iz niškog Radničkog, a pre toga nastupao je u Grčkoj. Nosio je i dres Vojvodine i Donjeg Srema. 

Foto: StarSport

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter