Skromnu sportsku sredu otvoriće odbojkaška LŠ, pratiće je rukometna, a kao šlag na tortu veče će zatvoriti fudbalska. Meč Totenhema i Borusije privući će najveću pažnju javnosti. 

Sportski dan otvoriće odbojkaška Liga šampiona. Peruđa želi do trona, a da bi do njega stigla mora da pobedi u Moskvi. Dinamo Moksva – Peruđa na Sport Klub 1, meč počinje od 17 časova. Neće biti zaboravljeni ni ljubitelji tenisa. Od 19:30 Raonić i Vavrinka, a odmah po završetku još jedan teniski meč turnira u Roterdamu, Berdih – Šapovalov. Ljubitelji košarke od 18:30 na Sport klub 3 mogu da isprate meč četvrtfinala kupa Turske Ankara – Galatasaraj, a odmah posle i meč Bundeslige između Brose Basket i Frankfurta. Kompletan program Sport Kluba pogledajte ispod.


Ljubitelji fudbala nisu zaboravljeni. Večeras ih od  21:00 na Arena sport 1 očekuje prva utakmica osminefinala Lige Šampiona. ‘Petlovi’ protiv Milionera,  Totenhem protiv Borusije iz Dortmunda. Ukoliko ste zaljubljenik u francuski fudbal, ne brinite, utakmica Lige 1 Kan- Nant je na programu od 19:30 na Areni sport 2. Rukometna liga šampiona biće prenošena na Areni Sport 3.  Flensburg i Celje odigraće svoj meč od 19:00.