Sledi nagrada za dobar učinak uz povišicu plate, a sutra sledi potpis u društvu čelnika kluba.

Nema dileme da je Crvena zvezda posle dogovora sa Milanom Borjanom, napravila još jedan pravi potez pošto je dogovoreno, kako je najavio pre par meseci Hotsport, još jedan bitan šraf u sistemu trenera Vladana Milojevića produžava ugovor. 


Posle Filipa Stojkovića, Milana Pavkova i Vujadina Savića, potpis će sutra zvanično na novi ugovor staviti i Branko Jovičić, bitan stub ekipe šampiona, koji će biti nagrađen za dobar učinak od godinu i po dana od dolaska iz Amkara

Jedan od ljubimaca navijača pokazao je i tokom pripremau Antaliji da ima bitnu ulogu u veznom redu, a po novom ugovoru sledi mu povišica plate i saradnja se produžava za još godinu dana, do juna 2021. godine.

Popularni ‘Bakula’ je napustio Rusiju čim je dobio poziv Crvene zvezde, a dao je svoj doprinos uspesima kluba, plasmanom u Ligu Evrope i Ligu šampiona i jesenas je debitovao za selekciju Srbije na meču u Podgorici protiv Crne Gore. 

Kako saznajemo sutra bi trebalo ceo posao da bude završen u prostorijama kluba u društvu čelnika, predsednika kluba Svetozara Mijailovića i sportskog direktora Mitra Mrkele

Klub iz Ljutice Bogdana u subotu protiv Vojvodine kreće u odbranu titule, a i za narednu sezonu već je skockan sastav sa primarnim ciljem, uspehom u evrpskim kvalifikacijama koje su na programu sredinom jula.