5
Domaći fudbal

Fudbal Super League Season 2018-2019 Partizan v Macva Beograd, 14.12.2018. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

FSS DONEO ODLUKU: Poznato je hoće li se ponovo igrati meč Partizan – Mačva

Objavljeno: 13.02.19 u 08:44

Utakmica Partizan – Mačva u smiraj jesenjeg dela sezone podigla je veliku prašinu u srpskoj sportskoj javnosti, a na nju je danas i zvanično stavljena tačka. 

Žalba Partizana i zahtev da se meč ponovo odigra su odbijeni. Prvostepena odluka direktora lige Vladimira Bulatovića je usvojena i meč je registrovan rezultatom koji je nakon 90. minuta stajao na semaforu 0:0.

Predstavnici crno-belih smatrali su da zbog nevremena nisu ispunjeni minimalni uslovi za odigravanje meča 21. kola Superlige protiv Mačve, a nakon meča podneli su zvanični zahtev da meč bude ponovljen. 

Komisija za žalbe na čijem je čelu Marjan Rnić potvrdila je odluku Vladimira Bulatovića i zvanično donela odluku da uvaži rezultat meča. 

Nezadovoljnim stranama nije ostavljen prostor za dalje žalbe u okviru organa FSS-a. 

0
0

5 Komentara

  1. Nezadovoljnim stranama? Da ne mislite možda da je pravilno ‘nezadovoljnoj strani’….samo su se ‘oni’ koji su trećeplasirani žalili i tražili novi meč!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. DAJTE VEC JEDNOM UVEDITE RED U FUDBALU.NEMA ZALBE NI NA SUDJENJE. KAZNJAVAJTE RUKOVODIJOCE KLUBOVA,NEMOJTE KAZNJAVATI MOMKE KOJI IZGARAJU.

    0
    0
    Odgovori
  3. Ajde sad hoće li debeli profa Vuletić da održi obećanje i da istupe iz SLS ?? Ma biće po njihovom starom običaju samo smo vas zezali. A možda nam Vuletić nešto i odpeva i to po mogućstvu na latinskom.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter