3
Evrokupovi

KRUPNA ODLUKA VAR TEHNOLOGIJE: Skomina zbog Tadića poništio gol Ajaksa, da li je bilo razloga? (VIDEO)

Objavljeno: 13.02.19 u 21:52

VAR tehnologija se od osmine finala po prvi put koristi u Ligi šampiona, a da je nije bilo Ajaks bi vodio protiv Real Madrida sa 1:0.

‘Kopljanici’ su u potpunosti nadigrali ‘kraljeve’ u prvih 45 minuta, ali nisu uspeli to da materijalizuju. Posle nekoliko dobrih prilika, Ajaks je konačno do gola stigao u 37. minutu, nakon kornera sa desne strane. Glavom je šutirao Matijas De Liht, Kurtoa loše reagovao, a odbijenu loptu u mrežu sproveo Taljafiko.

Međutim, sudija Damir Skomina je na asistenciju VAR tehnologije ipak odlučio da taj gol poništi jer je Dušan Tadić bio ispred Kurtoe i navodno ga omeo, iako se činilo da belgijski golman ne bi imao šansu da odbrani taj udarac.

Na društvenim mrežama su oprečna mišljenja, čak ni igrači Reala nisu signalizirali ništa posle gola i sigurno ne bi bila primetna u prvi mah da nije bilo VAR kamere.

0
0

3 Komentara

  1. igrač koji je u ofsajdu utiče na igru…ovo je školska definicija ofsajda…
    navijačke strasti ostaviti po strani…

    0
    0
    Odgovori
  2. Kakav lopovluk smucio mi se fudbal više neka se skupe njih 8 „velikih“ PA NEKA SE ZEZAJU MEĐUSOBNO ovo vise nije fudbal lik na svojoj polovini sviran ofsajd sada kao izmislili ofsajd a lopta ide direktno u gol a nena Tadic jos je već udario glavom loptu a kortua nije ni krenuo ka lopti VEZE OVO SA SPORTOM NEMA S R A M O T A

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter