1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZVEZDA U SUBOTU NA MARAKANI: Za 300 dinara na derbi sa Vojvodinom!

Objavljeno: 12.02.19 u 16:18

Broje se dani do nastavka sezone klubova koji se takmiče u Superligi.

Crveno-beli će posle dvomesečne pauze ugostiti Vojvodinu na startu drugog dela šampionata, a poznate su i cene ulaznica za taj meč.

Zimska pauza bliži se kraju, a Crvena zvezda na svom stadionu ‘Rajko Mitić’ u subotu, 16. februara, dočekuje novosadsku ‘staru damu’ od 16 časova, u 22. kolu domaćeg prvenstva. Ulaznice za duel sa Vojvodinom prodaju se i putem interneta od danas, kao i na blagajni Marakane u petak od 11 do 16 časova, odnosno na dan utakmice od 10 sati pa sve do početka meča.

Cene karata su ostale nepromenjene u odnosu na sve mečeve koje aktuelni šampion igra na domaćem terenu:

Sever: 300 dinara
Istok: 400 dinara
Zapad: 500 dinara

Crvena zvezda vezda je prva na tabeli Superlige sa 59 osvojenih bodova, devet više od drugoplasiranog Radničkog iz Niša, a 15 ispred večitog rivala. Ekipa Vojvodine se nalazi na osmoj poziciji sa 28 bodova, a želja ove ekipe u nastavku će sigurno biti da opstane u plej-of zoni.

0
0

1 Komentara

  1. Sinoć je počelo takmičenje u LŠ! Proleće je za nas ostala misaona imenica, nešto nedokučivo! Nije u pitanju tehnika! Osnovna razlika između onih koji su ostali na proleće u LŠ i Zvezde je u taktici! Tamo se u principu igra ofanzivno, sa brzom tranzicijom, napadači stalno napadaju zadnju liniju protivnika i ne dozvoljavaju da se lako iznese lopta na njihovu polovinu, sa brzim zadnjim veznim igtračem a osnovna karakteristika svih prolećnih učesnika LŠ je brza igra i borbenost do koske! Svega ovoga nabrojanog nema u igri Zvezde! Kada ovo bude shvatio “Trener godine 2018.”, Zvezda će igrati u LŠ a na Marakani će biti više od 6-7 hiljada gledalaca u SLS! Do tada će se naivni pitati zašto nema više gledalaca na Marakani?!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter